EveryDay can be a white day!
Inside Stories

EveryDay can be a white day!

Πόσες φορές έχεις ακούσει την προτροπή: «Προσπάθησε να δεις τη θετική πλευρά»; 

Προσωπικά, ομολογώ πως έχω χάσει το μέτρημα. Τις περισσότερες φορές εκείνος που την έχει ξεστομίσει είναι σαφώς ηλικιακά μεγαλύτερος από εμένα και δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το πόσο δύσκολο είναι να έρχεσαι EveryDay αντιμέτωπη με αυστηρούς καθηγητές, απρόσμενα mood swings, διαγωνίσματα τετραμήνου, δύο γονείς που δεν σε καταλαβαίνουν και ένα αγόρι που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει σαν τρελή αλλά… πέρα βρέχει.

Ωστόσο, αυτό που άργησα να συνειδητοποιήσω, είναι πως ακόμη και όταν όλα πάνε στραβά και νομίζουμε πως πλησιάζει για εμάς το τέλος του κόσμου, η μοναδική επιλογή που όντως μας δίνεται, είναι να δούμε τη θετική πλευρά! Το πρόβλημα βέβαια είναι πως, δεν γίνεται από τη μία ημέρα στην άλλη να αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα, αλλά πρέπει πρώτα να «προγραμματίσουμε» τη σκέψη μας προς μία πιο αισιόδοξη κατεύθυνση. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, οι θετικές σκέψεις θα μας οδηγήσουν και σε θετικές πράξεις, ενώ καμία βαθμολογία, κανένα επίπονο heartbreak δεν θα είναι αρκετό για να μας… μαυρίσει την ημέρα, αφού για εμάς η EveryDay, θα είναι αποκλειστικά μία #WhiteDay!

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, πώς θα καταφέρεις να δεις τον κόσμο με μία φρέσκια και πιο αισιόδοξη ματιά, παρακάτω υπάρχουν μερικά έμπειρα tips, που θα σου χαρίσουν όχι μόνο τα happy vibes, αλλά και τις θετικές πράξεις που προσδοκείς από τον εαυτό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Teen.queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved