Δες τις ωραιότερες κοκκινομάλλες και μάθε πώς θα αποκτήσεις το χρώμα των μαλλιών τους
Inside Stories

Δες τις ωραιότερες κοκκινομάλλες και μάθε πώς θα αποκτήσεις το χρώμα των μαλλιών τους

Όσα χρόνια και αν περάσουν, το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά δεν πρόκειται να φύγει από τη μόδα. Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι κορυφαίοι hairstylists σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι οποίοι επιμένουν να χρησιμοποιούν αποχρώσεις του κόκκινου, προκειμένου να αναβαθμίζουν τις εμφανίσεις των πλέον διάσημων «αστέρων» της showbiz.

Για το 2020, το «πλούσιο» και ζωντανό κόκκινο χρώμα στα μαλλιά αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στο hair color και πολλές είναι οι celebrities που το έχουν ήδη επιλέξει.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που την περίοδο που διανύουμε επιθυμείς να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, ξεκινώντας από μία αλλαγή στα μαλλιά σου, ζήτα από τον κομμωτή σου να σε βοηθήσει να αποκτήσεις το πιο όμορφο και λαμπερό κόκκινο χρώμα.

Αν δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις ποια βαφή αξίζει να επιλέξεις, ρίξε μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί. Περιλαμβάνει πέντε από τις ωραιότερες κοκκινομάλλες της showbiz και θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για το επικείμενο hair makeover σου. Πάρε, λοιπόν, ιδέες και ζήτα από τον κομμωτή σου να σε βοηθήσει να μετατραπείς και εσύ σε μία εντυπωσιακή κοκκινομάλλα.

Isla Fisher

Μπορεί να μην το γνώριζες όμως, υπολογίζεται πως οι φυσικές κοκκινομάλλες αποτελούν μόλις το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού και η Isla Fisher περιλαμβάνεται σε αυτό το ποσοστό! Οι σκωτσέζικες ρίζες της ενδεχομένως ευθύνονται για το χάλκινο χρώμα στην κόμη της. Συνήθως επιλέγει το ombre για τα κόκκινα μαλλιά της όμως, φαίνεται πως είναι πάντα ανοιχτή σε αλλαγές. Πάντως, σε συνέντευξη της στο παρελθόν η ίδια είχε δηλώσει ότι λατρεύει το φυσικό της χρώμα και ότι ξεκίνησε να βαφεί τα μαλλιά της όταν μερικές άσπρες τρίχες έκαναν την εμφάνισή τους.

Emma Roberts

Για τη διάσημη και ταλαντούχα ανιψιά της Julia Roberts, Emma, το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της ταιριάζει απίστευτα -παρά το γεγονός πως το ξανθό είναι το φυσικό της. Η 29χρονη Emma Roberts, δεν διστάζει να κάνει συχνές αλλαγές στα μαλλιά της, «παίζοντας» συχνά με το χρώμα τους. Ακόμη και αν αυτή την περίοδο, λοιπόν, είναι ξανθιά, εμείς δεν μπορούμε να μην τη συμπεριλάβουμε στη λίστα με τις πλέον διάσημες κοκκινομάλλες στον κόσμο. Διότι όταν βάφει τα μαλλιά της κόκκινα, είναι απλώς υπέροχη.

Δεν γνωρίζουμε το μεγάλο μυστικό της. Ξέρουμε όμως, πως συχνά στρέφεται στο έλαιο CBD για την ομορφιά της και τα καλά νέα είναι πως τώρα μπορείς να το ανακαλύψεις και εσύ στη CBD3D. Πρόκειται για την πρώτη βαφή μαλλιών στην Ελλάδα με θεραπευτική δράση και σύνθεση που περιέχει κανναβιδιόλη, argan oil και υδρολυμένη κερατίνη και το πιθανότερο είναι πως θα τη λατρέψεις από την πρώτη δοκιμή. Μην ξεχάσεις, λοιπόν, να τη ζητήσεις από τον κομμωτή σου, όποια απόχρωση του κόκκινου και αν θέλεις. Εμείς, πάντως, όταν μάθαμε για τη δημιουργία της πρώτης βαφής με κάνναβη στην Ελλάδα και τις σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες του CBD, ενθουσιαστήκαμε!

Amy Adams

Η Amy Adams είναι μία ακόμη διάσημη κοκκινομάλλα η οποία, ωστόσο, γεννήθηκε ξανθιά. Η ομοιότητά της με την Isla Fisher είναι εκπληκτική και συχνά, το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της κάνει πολλούς να μπερδεύουν τις δύο ηθοποιούς. Πώς και γιατί αποφάσισε να γίνει κοκκινομάλλα; Όλα ξεκίνησαν όταν χρειάστηκε να βάψει τα μαλλιά της κόκκινα για τις ανάγκες μιας ταινίας. Χάρη σε αυτή την αλλαγή, λοιπόν, κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε πολλές άλλες -ξανθιές- ηθοποιούς στο Χόλιγουντ και είδε την καριέρα της να παίρνει τα πάνω της.

Emma Stone

Εν έτει 2020, η Emma Stone αποτελεί μία από τις πιο διάσημες κοκκινομάλλες στον κόσμο -και όχι άδικα! Μπορεί να γεννήθηκε ξανθιά όμως, το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της αναδεικνύει με τον πλέον ιδανικό τρόπο τα λεπτά χαρακτηριστικά της και την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της. Αυτός είναι ο λόγος που όταν βάφει τα μαλλιά της, στρέφεται συνήθως σε αποχρώσεις του κόκκινου. Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να βάψεις τα μαλλιά σου, λοιπόν, δες μαζί με τον κομμωτή σου κάποιες από τις πλέον επιτυχημένες hair colour αλλαγές της Emma Stone και γίνε και εσύ μία γοητευτική κοκκινομάλλα. Στη CBD3D θα βρεις σίγουρα αυτό που ψάχνεις.

Jessica Chastain

Τέλος, στη λίστα με τις πιο εντυπωσιακές κοκκινομάλλες της showbiz αξίζει θα συμπεριλάβουμε και την εντυπωσιακή Jessica Chastain. Πρόκειται για μία φυσική κοκκινομάλλα η οποία επιμένει στο κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της! Μπορεί όταν πήγαινε σχολείο να αισθανόταν παράξενα για τα κόκκινα μαλλιά της όμως, σήμερα όχι μόνο τα λατρεύει αλλά προσπαθεί να τα αναδεικνύει, επιλέγοντας να τα βάφει με αποχρώσεις του κόκκινου που της χαρίζουν έντονη ζωντάνια!

Όποια διάσημη κοκκινομάλλα και αν σε εντυπωσίασε, το σίγουρο είναι πως το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά είναι «hot» και το 2020. Την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς το κομμωτήριό σου για να ανανεωθείς, λοιπόν, ζήτα από τον κομμωτή σου να σου βρει τους πιο λαμπερούς και εντυπωσιακούς κωδικούς!

Όποια απόχρωση του κόκκινου και αν επιλέξεις όμως, φρόντισε να είσαι σίγουρη ότι η βαφή που θα χρησιμοποιήσεις στα μαλλιά σου θα σου προσφέρει το λαμπερό χρώμα διαρκείας που θέλεις αλλά ταυτόχρονα, θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σου και θα τα βοηθήσει να παραμείνουν ζωντανά και να αντιμετωπίσουν τη φθορά του χρόνου. Με λίγα λόγια, όπως οι αγαπημένες σου celebrities, έτσι και εσύ φρόντισε να επιλέξεις για τα μαλλιά σου μία βαφή με θεραπευτική δράση! Για εμάς, η CBD3D είναι «must»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved