Δες τις μεγαλύτερες αλλαγές των σταρ και μάθε πώς θα κάνεις το ίδιο χωρίς να ταλαιπωρήσεις τα μαλλιά
Inside Stories

Δες τις μεγαλύτερες αλλαγές των σταρ και μάθε πώς θα κάνεις το ίδιο χωρίς να ταλαιπωρήσεις τα μαλλιά

Λένε πως κάθε φορά που μια γυναίκα κάνει μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε ακόμη μεγαλύτερες αλλαγές στη ζωή της. Σε πολλές περιπτώσεις όμως, μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά, αντανακλά απλώς την ανάγκη μας για ανανέωση.

Με την άνοιξη να βρίσκεται προ των πυλών και τη διάθεσή μας να «ανεβαίνει» μέρα με τη μέρα, η ανάγκη για μια αλλαγή στην εμφάνισή μας είναι πιο έντονη από ποτέ. Και οι πιο άμεσες και δραστικές αλλαγές που μπορεί να κάνει μια γυναίκα για να ανανεώσει την εμφάνισή της αφορούν αναμφίβολα στα μαλλιά της!

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να αλλάξεις το κούρεμα, το μάκρος ή το χρώμα στα μαλλιά σου, αξίζει να «μελετήσεις» τη λίστα που ακολουθεί για να αντλήσεις έμπνευση από τις celebrities που πήραν το ρίσκο να αλλάξουν τα μαλλιά τους το 2020.

Όποια αλλαγή και αν σκοπεύεις να κάνεις στο hair style και το hair color σου, ωστόσο, να θυμάσαι πως το «μυστικό» για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι να μην ταλαιπωρήσεις τα μαλλιά σου. Και για να συμβεί αυτό πρέπει να ζητήσεις από τον κομμωτή σου μια βαφή μαλλιών νέας γενιάς που περιέχει τα κατάλληλα συστατικά, δηλαδή τα συστατικά εκείνα τα οποία θα σου χαρίσουν δυνατά, λαμπερά και υγιή μαλλιά με υπέροχο, παλλόμενο χρώμα. Συνέχισε να διαβάζεις και θα τα μάθεις όλα!

Jennifer Lopez
Μπορεί το καστανό να είναι το χρώμα της όμως, το 2020 η ομολογουμένως εντυπωσιακή Jennifer Lopez δεν δίστασε να πει «ναι» στο ξανθό και συγκεκριμένα, σε ένα κοντό, ξανθό καρέ στα μαλλιά της. Αν διερωτάσαι, βέβαια, πώς έπειτα από τόσες αλλαγές στα μαλλιά της, καταφέρνει να τα διατηρεί λαμπερά και απίστευτα υγιή, η απάντηση βρίσκεται ενδεχομένως στη θεραπευτική δράση των προϊόντων που χρησιμοποιεί.

Για παράδειγμα, μπορεί να μην το γνώριζες αλλά η 50χρονη Jennifer Lopez γνωρίζει καλά πως η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας. Για αυτόν τον λόγο, τα τελευταία χρόνια έχει εμπλουτίσει, μεταξύ άλλων, τη ρουτίνα ομορφιάς της με προϊόντα που περιέχουν έλαιο CBD. Πρόκειται για το κορυφαίο beauty trend του 2020 και είναι γνωστό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες, τόσο για το σώμα όσο και τα μαλλιά! Αν ψάχνεις, λοιπόν, μια αντίστοιχη θεραπευτική λύση για τα μαλλιά σου, τότε σου έχουμε καλά νέα. Διότι η CBD3D, η πρώτη βαφή μαλλιών στην Ελλάδα με θεραπευτική δράση και σύνθεση που περιέχει κανναβιδιόλη, argan oil και υδρολυμένη κερατίνη είναι γεγονός και τώρα μπορείς να τη ζητήσεις από τον hairstylist σου!

Ariana Grande

«Αντίο» στα μακριά, καστανά μαλλιά της αποφάσισε να πει το 2020 και η Ariana Grande. Στα 62α βραβεία Grammy τον περασμένο Ιανουάριο, η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε με μία όμορφη απόχρωση του ξανθού στα μαλλιά της και με ένα πιο κοντό κούρεμα. Η ίδια έχει αποκαλύψει ότι στην πραγματικότητα τα μαλλιά της είναι σγουρά. Ωστόσο, η ανάγκη της να τα ισιώνει κατά τη διάρκεια της εφηβείας της -όταν και πρωταγωνιστούσε στη σειρά Victorious στο Nickelodeon- και η χρήση κάποιων προϊόντων, κατέστρεψε το φυσικό της μαλλί. Ως αποτέλεσμα, μέχρι προσφάτως φορούσε συχνά εξτένσιονς. Τώρα όμως, προσπαθεί να θεραπεύσει τα μαλλιά της και εμείς αναμένουμε να δούμε τις νέες της εμφανίσεις!

Miley Cyrus

Ανανεωμένη βρήκε το 2020 και τη Miley Cyrus. Έπειτα από τον χωρισμό της από τον Liam Hemsworth, η Αμερικανίδα σταρ αποφάσισε να κόψει, αλλά και να βάψει τα μαλλιά της. Έτσι, λοιπόν, είπε «αντίο» στη μακριά, καστανή κόμη της και υποδέχθηκε το 2020 με ένα κοντό και πολύ ξανθό look στα μαλλιά -και η αλήθεια είναι ότι της πηγαίνει πολύ! Νέα χρονιά, νέα μαλλιά, λοιπόν, για τη Miley.

Dua Lipa

Για το τέλος αφήσαμε τη λαμπερή και ταλαντούχα Dua Lipa. Η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε πριν από μερικούς μήνες να πει «αντίο» στα καστανά μαλλιά της και να γίνει ξανθιά. Μάλιστα, θέλησε να ανανεωθεί, επιλέγοντας να εφαρμόσει στα μαλλιά της ένα από τα κορυφαία trends του 2020 στο hair color, το two-tone! Πρόκειται για τη διχρωμία στα μαλλιά που έκανε θραύση τη δεκαετία του 2000 και πρώτη είχε «τιμήσει» η Christina Aguilera. Ναι, η μόδα κάνει κύκλους και σε ό,τι αφορά στα μαλλιά!

Όποιο hairstyle και όποια απόχρωση και αν επιλέξεις για τα μαλλιά σου, να θυμάσαι πως είναι σημαντικό να μην τα ταλαιπωρήσεις για να πετύχεις την αλλαγή που θέλεις. Και για να συμβεί αυτό, αξίζει να στραφείς σε προϊόντα που μπορούν να προσφέρουν στα μαλλιά σου τις βιταμίνες και τα συστατικά που χρειάζονται για να είναι όμορφα, λαμπερά, υγιή και φυσικά, να μην σπάνε με το παραμικρό.

Με χαμηλά ποσοστά αμμωνίας, 21 αμινοξέα, αντιοξειδωτικές ιδιότητες, Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα, ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο και κάλιο χάρη στο CDB, argan oil που ενυδατώνει και τρέφει την τρίχα και το τριχωτό και υδρολυμένη κερατίνη που εξασφαλίζει την αντοχή και την ενδυνάμωση της τρίχας, η θεραπευτική βαφή μαλλιών CBD3D θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις το 2020 τα λαμπερά hairstyles των αγαπημένων σου celebrities, δίχως να καταστρέψεις την τρίχα σου. Σίγουρα δεν θέλεις τα ταλαιπωρήσεις τα μαλλιά σου, όπως η Ariana Grande!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved