Έτσι θα ζήσεις την πιο αυθεντικά παραδοσιακή Καθαρά Δευτέρα της ζωής σου!
Inside Stories

Έτσι θα ζήσεις την πιο αυθεντικά παραδοσιακή Καθαρά Δευτέρα της ζωής σου!

Σε κάθε περίπτωση, για να πετύχει όντως η απόπειρα για μία υπαίθρια Καθαρά Δευτέρα, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας την καλύτερή σας διάθεση και φυσικά, το ιδανικό τσίπουρο.

Βρισκόμαστε μόλις μία «ανάσα» από το επερχόμενο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και κάθε κοριτσοπαρέα που σέβεται τον εαυτό της, έχει ήδη καταλήξει στο πώς θα περάσει τη συγκεκριμένη ημέρα! Αν σκέφτεστε, λοιπόν, να επισκεφτείτε κάποιο γραφικό ταβερνάκι που φημίζεται για τα θαλασσινά του, μάλλον θα ήταν καλύτερα να αναζητήσετε έναν πιο εναλλακτικό και συνάμα παραδοσιακά αυθεντικό τρόπο εορτασμού, πραγματοποιώντας ένα πικνίκ σε κάποιο φυσιολατρικό μέρος της πόλης! Όσο και αν σας αγχώνει η προετοιμασία, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές έμπειρες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε κατάλληλα για μία «ολοκληρωμένη» και απόλυτα απολαυστική σαρακοστιανή εμπειρία στην «καρδιά» της φύσης!

Σε κάθε περίπτωση, για να πετύχει όντως η απόπειρα για μία υπαίθρια Καθαρά Δευτέρα, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας την καλύτερή σας διάθεση και φυσικά, το ιδανικό τσίπουρο για κάθε ραντεβού κάτω από τον ήλιο παρέα με τις κολλητές, που δεν είναι άλλο από το εκλεπτυσμένο μονοποικιλιακό τσίπουρο «Δεκαράκι Μαλαγούζια».

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved