Τσιόδρας: Η επόμενη μέρα
Inside Stories

Τσιόδρας: Η επόμενη μέρα

Σε ρυθμό Σωτήρη Τσιόδρα δεν κινείται μόνο η ενημέρωση για τον κορονοϊό στην Ελλάδα, αλλά πλέον υπάρχουν και άλλοι τομείς, στους οποίους βλέπουμε το όνομά του να πρωταγωνιστεί, χωρίς μάλιστα να το επιδιώκει ο συμπαθής καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας.

Μπορούμε πλέον να τον βρούμε και στις πλατφόρμες των νόμιμων online bookmakers στην Ελλάδα και μάλιστα σε τρεις διαφορετικές αγορές και με πολλαπλά ενδεχόμενα! Ναι είναι αλήθεια και ίσως δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού το 94% των Ελλήνων σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση έχει θετική γνώμη γι' αυτόν!

Το ποσοστό είναι συντριπτικό και δεν αφήνει περιθώριο αμφισβήτησης για τον άνθρωπο τον οποίο μέσα σε έναν μήνα μπήκε στο σπίτι του κάθε Έλληνα και είναι ο πλέον αναγνωρίσιμος πολίτης αυτής της χώρας.

Τσιόδρας για Βουλευτής

Οι αποδόσεις λένε ότι δεν είναι και πολύ πιθανό να τον δούμε ως υποψήφιο βουλευτή στις επόμενες βουλευτικές εκλογές της χώρας. Η αλήθεια όμως είναι ότι κάποια στιγμή θα περάσουμε στη μετά-COVID-19 εποχή και μοιάζει, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, πολύ δύσκολο να βγει από τη ζωή μας έτσι απλά ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Πάντως, με βάση τις αποδόσεις που βλέπουμε, είναι φαβορί το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος. Αν όμως κατέβει, τότε μοιάζει μάλλον απίθανό να μην είναι ένας από τους επόμενους 300. Επαναλαμβάνουμε, με βάση την ανάγνωση των αποδόσεων των μπουκ.

Τσιόδρας για Δήμαρχος

Υπάρχει κι άλλο δημόσιο αξίωμα μέσω εκλογικής διαδικασίας. Κι αυτό είναι διαθέσιμο προς στοιχηματισμό. Άραγε θα δούμε τον Σωτήρη Τσιόδρα υποψήφιο Δήμαρχο στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Κι εδώ φαβορί είναι το σενάριο να μην διεκδικήσει αυτό το αξίωμα. Βλέπετε το ταπεινό προφίλ του και η αγάπη του για την επιστήμη που υπηρετεί επηρεάζει τις αποδόσεις και είναι απόλυτα λογικό.

...και το Νόμπελ Ειρήνης

Για το τέλος υπάρχει το καλύτερο. Σε πολύ υψηλή απόδοση (άρα και λιγοστές πιθανότητες επαλήθευσης) προσφέρεται το ενδεχόμενο να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης για το 2020 στον Σωτήρη Τσιόδρα.

Αν μη τι άλλο θα είναι κάτι ιδιαίτερα τιμητικό, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την Ελλάδα, αλλά σίγουρα ο ανταγωνισμός εκεί είναι ιδιαίτερα υψηλός. Σε κάθε περίπτωση πάντως και μόνο ότι το βρίσκουμε ως πιθανό σενάριο, σημαίνει πολλά, τόσο για την προσωπικότητα, όσο και για το έργο του.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved