Τραγουδίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της εν μέσω καραντίνας και έστησε πάρτι στο σπίτι! (photos+video)
Inside Stories

Τραγουδίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της εν μέσω καραντίνας και έστησε πάρτι στο σπίτι! (photos+video)

Μπορεί να αναγκάστηκε να γιορτάσει τα γενέθλιά της υπό συγκεκριμένες συνθήκες λόγω κορονοϊού, όμως η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια έστησε μέχρι και... πάρτι! 

Ο λόγος για τη Μελίνα Μακρή η οποία έσβησε τα κεράκια της υπέροχης τούρτας της στο σπίτι, έχοντας δίπλα της αγαπημένα πρόσωπα και καλούς φίλους.

Όχι, δεν καταγγέλλουμε κάτι. Άλλωστε η Μελίνα Μακρή τηρεί όλες τις απαραίτητες οδηγίες για τη μη εξάπλωση του ιού. Είχε όμως κοντά της τον σύζυγό της και την καλή της φίλη Αντιγόνη Σαμπατακάκη, επίσης τραγουδίστρια και μαζί τους γιόρτασε τα γενέθλιά της σβήνοντας τα κεράκια της τούρτας της.

Παντρεμένη εδώ και μερικά χρόνια με τον μουσικό Φράνκι Λούβαρη, η Μελίνα Μακρή έδειξε να απολαμβάνει αυτή την όμορφη στιγμή της, στο σπίτι της στο Χαλάνδρι όπου ζει από τότε που παντρεύτηκε.

Οι λιγοστοί καλεσμένοι της φυσικά τραγούδησαν το γνωστό τραγουδάκι και εκείνη έσβησε χαρούμενη τα κεράκια, κάνοντας μια ευχή για το μέλλον, ως είθισται.

Η τραγουδίστρια, όπως και όλοι οι Έλληνες βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι και βρίσκει έξυπνους τρόπους για να περνάει όμορφα αυτή την περίοδο. Αθλείται, απολαμβάνει όμορφες στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης και φυσικά περιμένει, όπως όλοι οι καλλιτέχνες τη στιγμή που θα επιστρέψει στη σκηνή για να κάνει δημιουργικά πράγματα στον καλλιτεχνικό χώρο. Δείτε φωτογραφίες από το μικρό birthday party που έστησε εν μέσω κορονοϊού:

https://www.instagram.com/p/B_c8wYJjkxN
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved