Η πόλη επιστρέφει και αυτό το γεγονός το αποδεικνύει
Inside Stories

Η πόλη επιστρέφει και αυτό το γεγονός το αποδεικνύει

Μια επανεμφάνιση που θα μας βγάλει σίγουρα έξω από το σπίτι…

Εντάξει… Κατά τη διάρκεια του lockdown τα βρήκαμε με τον εαυτό μας (;), διαβάσαμε, γυμναστήκαμε, μαγειρέψαμε, τσατάραμε και σκίσαμε το Νetflix. Αλήθεια, όμως, σε ποιον δεν έλειψε το έξω μετά από τόση κλεισούρα; Να πιείς ένα ποτό με την παρέα, να δοκιμάζεις γευστικά πιάτα σε open air σκηνικό ή να χαλαρώνεις σ’ ένα θερινό σινεμά με μια κρύα μπύρα και καυτά nachos;

Επιτέλους, έφτασε ξανά η στιγμή να δώσουμε ραντεβού εκεί έξω, στα αγαπημένα μας στέκια που τόσο καιρό στερηθήκαμε. Τη Δευτέρα 25 Μαΐου άνοιξαν εστιατόρια και μπαρ, ενώ από την 1η Ιουνίου ανοίγουν τα θερινά, με την Αθήνα να είναι έτοιμη να μας φτιάξει και πάλι το κέφι.

Αυτό που σίγουρα επιβεβαιώνει την επιστροφή της πόλης στους κανονικούς της ρυθμούς είναι η επανεμφάνιση του Αθηνοράματος την Πέμπτη 4 Ιουνίου στα περίπτερα, μετά από ενάμιση μήνα που υποχρεωτικά «έμεινε σπίτι».

Ο μοναδικός αθηναϊκός οδηγός πόλης θα σας… βγάλει σίγουρα έξω από το σπίτι, με προτάσεις εξόδου και ρεπορτάζ από την επανεκκίνηση των σινεμά, εστιατορίων και μπαρ. Στις σελίδες του θα διαβάσετε όλες τις ταινίες που θα προβληθούν στους θερινούς, αλλά και όσες θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες θα δούμε και θα ακούσουμε το φετινό καλοκαίρι.

Τέλος, μάθετε τι ισχύει στις οργανωμένες παραλίες της πόλης και πώς αυτές έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved