Η Waterfresh παρουσιάζει το νέο Premium εμφιαλωμένο νερό ΜΙΝΟΑ
Inside Stories

Η Waterfresh παρουσιάζει το νέο Premium εμφιαλωμένο νερό ΜΙΝΟΑ

Με μια πρωτοποριακή ιδέα ο Μανώλης Τσαλδάρης πρόεδρος της Waterfresh A.E. εγκαινιάζει το καλοκαίρι με το νέο premium Εμφιαλωμένο Νερό ΜΙΝΟΑ στην πιο οικολογική συσκευασία.

Η Waterfresh ανακοίνωσε σήμερα το πρώτο νερό στην Ελλάδα σε συσκευασία Tetra Prisma® Aseptic με μοντέρνο, δροσερό σχεδιασμό ενισχυμένο με μεταλλικό φινίρισμα. Το νέο καινοτόμο προϊόν διατίθεται σε μέγεθος 750 ml και 1000 ml.

Η Waterfresh πραγματοποιεί συνεχείς επενδύσεις, προσαρμόζοντας τις απαιτήσεις της αγοράς και τις τάσεις που καθοδηγούνται από τους καταναλωτές. Έτσι, το πιο πρόσφατο αποτέλεσμα είναι η εμφιάλωση νερού MINOA σε συσκευασία 750 ml και 1000 ml Tetra Prisma® Aseptic. Το προϊόν θα τοποθετηθεί σύντομα στην πλειονότητα των καταστημάτων, καθώς και των Super Market. Έχουμε ήδη ζήτηση για παραγγελίες από Ισραήλ, Γερμανία, Κίνα, Κύπρο.

Η συσκευασία του νέου προϊόντος είναι ανακυκλώσιμη και κατασκευάζεται κυρίως από χαρτί. Το ξύλο που χρησιμοποιείται για τη συσκευασία είναι πιστοποιημένο από το Forest Stewardship Council με την ετικέτα FSC ™, που εγγυάται ότι το ξύλο προέρχεται από καλά διαχειριζόμενα δάση και άλλες ανανεώσιμες πηγές.

Το Premium Εμφιαλωμένο Νερό ΜΙΝΟΑ είναι πλούσιο σε Μαγνήσιο με ιδανικές αναλογίες μετάλλων και χάρτινη συσκευασία το οποίο σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το εμφιαλωμένο νερό με νέο και περιβαλλοντικά φιλικότερο τρόπο.

Ακολουθώντας τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας στην κατασκευή και δεδομένου ότι είναι ανακυκλώσιμες οι συσκευασίες μας έχουν τη μικρότερη δυνατή επίδραση στο περιβάλλον. Ενώ ένα ακόμη πλεονέκτημά τους είναι ότι το καπάκι κλείνει και πάλι, μετά από κάθε χρήση, με αποτέλεσμα το νερό να διατηρείται πάντα φρέσκο και υγιεινό.

Η αποστολή μας είναι να βελτιώνουμε συνεχώς όλες τις πτυχές της επιχείρησής μας, από το στάδιο προμηθειών μέχρι τη συσκευασία του προϊόντος. Πιστεύουμε ότι μια συσκευασία θα πρέπει να παρέχει τη μέγιστη προστασία στο προϊόν, την καλύτερη λειτουργικότητα και ευκολία για τον καταναλωτή, με το ελάχιστο αντίκτυπο στο περιβάλλον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved