Dot Your World baby!
Inside Stories

Dot Your World baby!

Η LEGO το πήγε ένα –μεγααάλο- βήμα παρακάτω και τα κορίτσια ουρλιάζουν! Κι εγώ μαζί τους!

Τι; Δεν έμαθες ακόμα το LEGO® DOTS;

Πολύχρωμα μπρασελέ και δεκάδες μικροσκοπικά πλακίδια για να διακοσμήσεις τα πιο ευφάνταστα βραχιολάκια που θα ξετρελάνουν όλα τα κορίτσια που ξέρεις.

Μαμά, νονά, γιαγιά, θεία, φίλη, άκουσέ με προσεκτικά!

Τα DOTS είναι το νέο θέμα της LEGO που σου επιτρέπει στα παιδιά να πειραματιστούν, να δημιουργήσουν και να αναδείξουν τον εαυτό τους μέσα από τις μοναδικές δημιουργίες τους. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, απλά κάνουν αυτό που αγαπούν!

Το LEGO® DOTS είναι μια νέα γκάμα προϊόντων που μπαίνει στον χώρο του «art & craft» και χειροτεχνίας χρησιμοποιώντας ένα νέο μοτίβο 2D πλακιδίων που προσφέρει στα παιδιά ένα δημιουργικό καμβά! Υποστηρίζεται από ένα συναρπαστικό πορτφόλιο προϊόντων που αποτελείται από wearables έως διακόσμηση δωματίου με επιφάνειες σχεδιασμένες για να τις προσαρμόσουν τα παιδιά όπως θέλουν!

Εμείς, θέλω να σου πω, πάθαμε μία πώρωση με τα βραχιολάκια! Τα παίρνουμε μαζί μας παντού και δημιουργούμε! Τα κορίτσια έφτιαξαν τα πιο μοδάτα βραχιολάκια για τις ξαδέρφες τους! Έπαιξαν ατέλειωτες ώρες με τις φίλες τους, έφτιαξαν υπέροχες δημιουργίες και δε βαρέθηκαν λεπτό!

Δες όμως πώς αλλιώς μπορούν τα παιδιά να τα χρησιμοποιήσουν – αξιοποιήσουν!

lego dots despina duo



Υπάρχουν 8 διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις ή ένα μεγάλο πακέτο που περιλαμβάνει 5 βραχιολάκια με τρυπούλες για να εφαρμόζουν στον καρπό του παιδιού και να κλείνουν σωστά στο μήκος που του ταιριάζουν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved