Δροσερή και 0.0 !
Inside Stories

Δροσερή και 0.0 !

Ξέρω πως όσες διαβάζετε φανατικά το MLvlog ξέρετε πως είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσουν οι στερήσεις. Σε όλα τα επίπεδα.

Στη διατροφή μου, στη διασκέδαση, στις ώρες που περνάω με τον Ιασονάκο, στη δουλειά μου.

Θεωρώ πως, αν μπαίνουμε σε μια διαδικασία να στερούμαστε αυτά που μας χαροποιούν, αργότερα θα έχει αρνητικές συνέπειες στη ψυχοσύνθεση μας και φυσικά στη καθημερινότητα μας.

Είναι μια αρχή που ακολουθώ στη ζωή μου και η αλήθεια είναι πως με έχει βοηθήσει πολύ στο να την απολαμβάνω και να νιώθω γεμάτη από εικόνες και εμπειρίες.

Για μένα λοιπόν αγαπημένη ευχαρίστηση, που δεν θέλω για κανέναν λόγο να στερούμαι, είναι μια παγωμένη απολαυστική μπίρα. Ειδικά το καλοκαιράκι στην παραλία ή στην αυλή του σπιτιού μου ή και κατά τη διάρκεια ενός ωραίου γεύματος.

Θα μου πείτε «μα καλά εσύ πίνεις μπίρες; Δε σου φαίνεται!»

Είναι μια κλασική ερώτηση που μου κάνουν όσοι με βλέπουν να πίνω μπίρα!

Σας πληροφορώ ότι αγαπώ πολύ τη μπίρα, καθώς είναι δροσιστική, με βοηθάει να χαλαρώσω και έχει λιγότερες θερμίδες σε σχέση με τα διάφορα κοκτέιλ και ποτά που μπορείτε να καταναλώσετε σε κάποιο μπαρ.

Όμως δεν παύει να έχει αλκοόλ, κάτι το οποίο μερικές φορές, ειδικά όταν είμαι με το παιδί αποτελεί λόγο για να μην την επιλέγω.

mmmmmmlv

Αλλά γιατί να στερηθώ κάτι που μου αρέσει τόσο πολύ και να μη βρω μια εναλλακτική;

Διαβάστε περισσότερα εδώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved