Πώς κατάφερα να κάνω το σπίτι μου όμορφο, μοντέρνο και λειτουργικό
Inside Stories

Πώς κατάφερα να κάνω το σπίτι μου όμορφο, μοντέρνο και λειτουργικό

Αν θέλεις μία ανανέωση στην καθημερινότητά σου!

Η επιστροφή από τις φετινές, διαφορετικές διακοπές, με βρήκε να αποζητώ διακαώς τρόπους να βελτιώσω τη διάθεσή μου και να αλλάξω κάτι στην καθημερινότητά μου. Το ίδιο ακριβώς συνέβαινε και με την πλειονότητά των φίλων μου.

Φέτος τον Σεπτέμβρη κανείς μας δεν επέστρεψε χαλαρός και χορτασμένος στο γραφείο. Ίσως να μην ξεκουραστήκαμε αρκετά ή ενδεχομένως, τα νέα δεδομένα στη ζωή μας να μας επηρέασαν περισσότερο από όσο πιστεύαμε. Το σίγουρο είναι πως όλοι μας νιώθαμε μία έντονη ανάγκη για ανανέωση.

Προσπαθώντας να αναλογιστώ τι θα μπορούσα να κάνω για να αλλάξω τη διάθεσή μου προς το καλύτερο, σκέφτηκα πως η πιο έξυπνη και ωφέλιμη αλλαγή που θα μπορούσα να κάνω την περίοδο που διανύουμε, θα ήταν το να αλλάξω το σπίτι μου και συγκεκριμένα, τη διακόσμησή του. Άλλωστε, είχα μία αίσθηση πως και τους υπόλοιπους μήνες του 2020, θα συνέχιζα να περνάω περισσότερο χρόνο εντός. Πήρα την απόφαση, λοιπόν, να προχωρήσω σε ορισμένες αλλαγές στο σπίτι μου για να το κάνω πιο όμορφο, μοντέρνο και κυρίως, λειτουργικό.

Εκείνο που δεν είχα «υπολογίσει», ωστόσο, είναι πως με μία πληθώρα προϊόντων και επιλογών διακόσμησης στη διάθεσή μου και έχοντας μηδαμινές γνώσεις και εμπειρία πάνω στο κομμάτι της διακόσμησης εσωτερικών χώρων, η «επιχείρηση» ανανέωσης σπιτιού που σχεδίαζα δεν θα ήταν τόσο εύκολη, όσο φανταζόμουν. Διότι η αλήθεια είναι πως παρά τις εκατοντάδες φωτογραφίες από ντιζαϊνάτα καθιστικά και μίνιμαλ υπνοδωμάτια που είχα δει στο Instagram και το Pinterest, όταν έφτασε η ώρα να ασχοληθώ σοβαρά με την αλλαγή διακόσμησης στο σπίτι μου, ήρθα αντιμέτωπη με ένα μικρό χάος.

chaosssss

Όταν ξέρεις ότι χρειάζεσαι επειγόντως έναν Interior Expert

«Ποιο φωτιστικό να πάρω για το σαλόνι;», «τι χρώμα να βάψω τους τοίχους μου;», «τι να βάλω πάνω από τον καναπέ;», «τι τραπεζάκι πηγαίνει καλύτερα με την νέα πολυθρόνα που θέλω να πάρω;», «πόσα κάδρα είναι αρκετά για τον τοίχο της κουζίνας;», «να προτιμήσω κρεμαστά φωτιστικά ή να επιμείνω στα φωτιστικά εδάφους;», «πώς θα κάνω το καθιστικό μου να δείχνει μεγαλύτερο;», «μήπως τελικά να ρίξω εκείνον τον τοίχο και να ενώσω την κουζίνα με το σαλόνι;».

Ερωτήματα όπως τα παραπάνω έκαναν την απόφασή μου να αλλάξω το σπίτι και συνεπώς τη διάθεσή μου, ακόμη πιο δύσκολη. Εκείνο που δεν γνώριζα, ωστόσο, ήταν το ότι ενώ εγώ αγχωνόμουν και συγκέντρωνα μετά μανίας εικόνες από τα SoMe για το σπίτι που ήθελα να δημιουργήσω, σε ένα κατάστημα των Praktiker κάπου στην Αθήνα, κάποιοι φίλοι μου φορούσαν ήδη τα Virtual Reality γυαλιά τους και περιηγούνταν με άνεση στα υπνοδωμάτια των ονείρων τους. Αυτό ακριβώς αποφάσισα να κάνω κι εγώ όταν αντιλήφθηκα ότι δεν είχα την παραμικρή ιδέα για το πώς θα μπορούσα να αλλάξω διακόσμηση στο σπίτι μου. Και για όλους τους παραπάνω λόγους, στράφηκα στους Interior Experts του Praktiker!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved