Στο Ψυχικό θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να είσαι απλά ο εαυτός σου!
Inside Stories

Στο Ψυχικό θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να είσαι απλά ο εαυτός σου!

Προσπαθώντας να βρω τον ρυθμό μου εν μέσω αυτής της νέας πραγματικότητας, χρειάστηκε να κάνω αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητά μου.

Πρώτα ξεκίνησα από το σπίτι μου, το οποίο εξαιτίας της τηλεργασίας μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο home office, συνέχισα με τη διατροφή μου που έγινε πιο «πολύχρωμη» και σπιτική -αφού πλέον είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μου, αποφάσισα επιτέλους να αποκτήσω μία καλύτερη σχέση με το περιβάλλον, και μέσα σ ε όλα αυτά, άλλαξε και ο τρόπος που μέχρι πρόσφατα πραγματοποιούσα τις αγορές μου.

Μοιάζει απίθανό όμως αυτό το «ντόμινο» αλλαγών, έφερε με τη σειρά του νέες ανάγκες, τις οποίες μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα προβλέψει.

Η αλήθεια είναι πως στην αρχή δυσκολεύτηκα κάπως να προσαρμοστώ, όμως όσο έβλεπα μέρα με τη μέρα να εξελίσομαι σε όσα θέλω να είμαι, αυτό μου έδινε ακόμη περισσότερη θέληση να παραμείνω προσηλωμένη στον στόχο μου. Εάν αναρωτιέσαι και εσύ πως τα κατάφερα και θέλεις να ακολουθήσεις το παράδειγμά μου, διαμορφώνοντας έναν τρόπο ζωής που θα σου επιτρέπει να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου σε κάθε έκφανσή του, τότε να ξέρεις πως το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να αλλάξεις, είναι ο τρόπος που πραγματοποιείς τα ψώνια του super market.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved