Απαλά χέρια τώρα! Οι απόλυτες κρέμες για σωστή περιποίηση ξηρών και αφυδατωμένων χεριών
Inside Stories

Απαλά χέρια τώρα! Οι απόλυτες κρέμες για σωστή περιποίηση ξηρών και αφυδατωμένων χεριών

Η Simply Herbal υπόσχεται να ενισχύσει και να διαφυλάξει την ελαστικότητα στα σκασμένα χέρια με φυτικές κρέμες χεριών που ενυδατώνουν, επαναφέρουν το βελούδινο άγγιγμα και καθυστερούν τα σημάδια του χρόνου.

Είναι γεγονός ότι τα σκασμένα χέρια μας απασχολούν κάθε χρόνο και ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες.

Το δέρμα των χεριών είναι το πιο εκτεθειμένο και λεπτό σημείο του σώματος και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προκαλείται εύκολη γήρανση. Τα χέρια έρχονται σε επαφή με ακραίες αλλαγές θερμοκρασίας, συχνό πλύσιμο και πλέον μεγάλες ποσότητες αντισηπτικών διαλυμάτων με αποτέλεσμα το δέρμα να χάνει τη ζωντάνια και την ελαστικότητα του.
Με την πάροδο του χρόνου η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται. Το κολλαγόνο είναι εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο του οργανισμού που διατηρεί τη σφριγηλότητα και ελαστικότητα και είναι υπεύθυνο για τη συνοχή του δέρματος.

Μπορούμε να ενισχύσουμε την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα των χεριών μας;

Με τη σωστή ενυδάτωση και χρησιμοποιώντας φυτικά καλλυντικά μπορούμε να αναπληρώσουμε τη φυσική υγρασία του δέρματος και να ενισχύσουμε τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου.

Οι κρέμες χεριών της Simply Herbal είναι ειδικά σχεδιασμένες για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες της επιδερμίδας των χεριών κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Βασικό συστατικό που περιέχουν είναι το αμυγδαλέλαιο. Πλούσιο σε βιταμίνες και θαυματουργό στο να σφραγίζει την υγρασία στο δέρμα χωρίς να κλείνει τους πόρους. Χαρίζει λάμψη και απαλότητα στην επιδερμίδα. Καθυστερεί τα σημάδια της γήρανσης αφού είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και συμβάλλει στην ανανέωση του δέρματος αφήνοντάς το φρέσκο και νεανικό ενώ παράλληλα παρέχει μια φυσική αντιηλιακή προστασία.

Επέλεξε τη βιταμίνη Ε αν η επιδερμίδα σου παρουσιάζει έντονη ξηρότητα και δυσχρωμίες. Οι κρέμες χεριών της Simply Herbal περιέχουν καθαρή βιταμίνη Ε που καταπραΰνει και απαλύνει την επιδερμίδα. Είναι η ιδανική λύση για να συγκρατείται η υγεία και υγρασία του δέρματος τώρα που αρχίζει να κρυώνει ο καιρός.

Με γνώμονα αυτά τα δύο βασικά συστατικά με τις τόσο ευεργετικές ιδιότητες, η Simply Herbal δημιούργησε κρέμες χεριών με πλούσια μη λιπαρή υφή που δημιουργούν ένα προστατευτικό φίλμ ώστε να παρέχουν σφριγηλότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Τα σκασμένα χέρια γίνονται παρελθόν, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και το δέρμα αποκτά ζωντάνια και λεία υφή.

Top tip:
Χρησιμοποίησε κρέμες χεριών το πρωί προληπτικά πριν εκτεθεί το δέρμα και το βράδυ μετά το μπάνιο ως θεραπεία για θεαματικά αποτελέσματα.

Προτίμησε για την περιποίηση σου φυτικά καλλυντικά.

Χάρισε στον εαυτό σου μια αίσθηση ανανέωσης και βελτιωμένη διάθεση καθώς οι κρέμες χεριών της Simply Herbal κυκλοφορούν σε τρία υπέροχα αρώματα που θα σε ταξιδέψουν!
Άρωμα βανίλια, άρωμα τζοτζόμπα και άρωμα πούδρας.

Και μην ξεχνάς τα χέρια σου αναπλάθονται με 99% φυσικά συστατικά.

Ανακάλυψε όλα τα φυτικά καλλυντικά της Simply Herbal στο www.simply-herbal.com

Ακολούθησε τη Simply Herbal σε
Facebook: https://www.facebook.com/SimplyHerbalGR

Instagram: https://www.instagram.com/simply.herbal/

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved