To Mediterranean College εστιάζει στην ανάκαμψη του τουριστικού κλάδου στη μετά COVID εποχή!
Inside Stories

To Mediterranean College εστιάζει στην ανάκαμψη του τουριστικού κλάδου στη μετά COVID εποχή!

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020,  18.00-20.00- Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω YouTube

ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Διακεκριμένοι εκπρόσωποι από την τουριστική αγορά δίνουν το “παρών”, συμμετέχοντας στο ONLINE Forum με θέμα: ”Η Τουριστική Βιομηχανία στη μετά COVID Εποχή”, που διοργανώνει η Σχολή Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College, για να συζητήσουν και να προσδιορίσουν τα βήματα για την ανάκαμψη του τουριστικού κλάδου στη μετά COVID εποχή:

  • Αλέξανδρος Βασιλικός, Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) & Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου AIROTEL .
  • Κωνσταντίνα Σβύνου, Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων. Πρόεδρος του Ινστιτούτου Τουριστικών Μελετών & Προβλέψεων Μελετών και Προβλέψεων (ΙΤΕΠ), καθώς και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Ε. Σβύνου Α.Ε.
  • Κατερίνα Πετροπούλου, Ιδρύτρια και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Hotelising. Η Hotelising είναι μια δυναμική εταιρεία διαχείρισης πωλήσεων ξενοδοχείων, που ειδικεύεται στην αύξηση των εσόδων τους.

Συντονιστής:

Νικόλαος Μπήλιος, Καθηγητής Marketing & Business Strategy της Σχολής Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College

Η ιδιάζουσα κατάσταση που βιώνουμε στον τουρισμό, την τελευταία χρονική περίοδο, είναι βέβαιο ότι θα φέρει μακροπρόθεσμες αλλαγές τόσο για τις επιχειρήσεις του τουρισμού όσο και για τους παγκόσμιους ταξιδιώτες. Στη διαδικτυακή ημερίδα, οι ομιλητές θα αναπτύξουν τα επιχειρήματα τους και τις θέσεις τους σχετικά με τη νέα εποχή που έχει προκύψει, καθώς και την εξέλιξη και διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος, παγκοσμίως. Στην εκδήλωση θα αναπτυχθούν, επίσης, θέσεις και στοιχεία από την Ελληνική και παγκόσμια αγορά.

Συντονίσου διαδικτυακά, στο Youtube link που θα σου σταλεί ηλεκτρονικά στα στοιχεία που έχεις δηλώσει, την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020, 18.00-20.00, για να παρακολουθήσεις την ενδιαφέρουσα αυτή συζήτηση.

Ερωτήσεις προς τους ομιλητές θα μπορούν να γίνουν γραπτώς μέσω της πλατφόρμας του YouTube.

H ΣΧΟΛΗ

Τα Βachelors & Masters της Σχολής Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College προσφέρουν πολλαπλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό:

Επιλέγοντας κάποιο από τα παραπάνω αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών, τα οποία προσφέρονται σε συνεργασία με το TOP5 βρετανικό πανεπιστήμιο σε σπουδές Τουρισμού - University of Derby (Guardian University Guide, 2020):

  • Αποκομίζεις εφαρμοσμένη εκπαίδευση στον Τουρισμό και εμπειρία βασισμένη σε εργαστήρια, guest lecturers, εκπαιδευτικές επισκέψεις, προσομοιώσεις & συμμετοχή σε events.
  • Γίνεσαι δίγλωσσος επαγγελματίας με διεθνή προοπτική, καθώς η διδασκαλία πραγματοποιείται στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.
  • Έρχεσαι σε επαφή με τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους στην Ευρώπη, με ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης που αγγίζει το 100%.

Μάθε περισσότερα και κάνε σήμερα την εγγραφή σου στα ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, με επιδότηση έως 35%.

Mediterranean College

Αθήνα: Κοδριγκτώνος 13 & Πατησίων 94, 10434 | Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Ίωνος Δραγούμη 21, 54625, ΤΗΛ.: 2310 287779

www.medcollege.edu.gr | info@medcollege.edu.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved