Πρόχειρο φαγητό: Οι επιπτώσεις στην καρδιά των εφήβων
ΟΙ έφηβοι που καταναλώνουν πολλές υπερεπεξεργασμένες τροφές, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων, σύμφωνα με τα ευρήματα νέας επιστημονικής μελέτης.
H μελέτη που παρουσιάστηκε στο ετήσιο επιστημονικό συνέδριο της Αμερικανικής Ένωσης Καρδιολογίας και βρίσκεται σε προκαταρκτικό στάδιο, υποστηρίζει όυι οι έφηβοι λαμβάνουν το 66% των ημερήσιων θερμίδων από υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr