Rise to the Challenge: Το Betshop Μεγάλος Χορηγός ιστορικών συλλόγων και νέων αθλητών
Inside Stories

Rise to the Challenge: Το Betshop Μεγάλος Χορηγός ιστορικών συλλόγων και νέων αθλητών

Το Betshop δηλώνει και φέτος δυναμικά παρών στον Ελληνικό αθλητισμό και κάνει Rise to the Challenge με το χορηγικό πρόγραμμα για τη σεζόν 2020/21. Σε μια περίοδο όπου οι προκλήσεις εντείνονται, με τις ουσιαστικές ανάγκες όλων μας να γιγαντώνονται, το δημοφιλές στοιχηματικό brand παραμένει με προσήλωση και υπευθυνότητα στο πλευρό αθλητικών συλλόγων και ταλαντούχων αθλητών.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Betshop, η φιλοσοφία του Rise to the Challenge είναι να διαδώσει την ελπίδα, την ανθεκτικότητα, τη θέληση και την πυγμή που βρίσκονται στον πυρήνα του αθλητισμού, αποδεικνύοντας ότι με τη διάθεση και το ταλέντο, μπορούμε να κινητοποιηθούμε συλλογικά προκειμένου να αντεπεξέλθουμε στη σκληρή δοκιμασία που βιώνουμε. Με αφετηρία τον αθλητισμό και πρεσβεύοντας τον υγιή ανταγωνισμό και την αγάπη για τα αθλητικά ιδεώδη, το Betshop χαράζει κοινή πορεία με ιστορικούς συλλόγους και φερέλπιδες αθλητές, που έχουν μάθει να αντεπεξέρχονται στις δυσκολίες με σκληρή δουλειά και επιμονή.

Με παρακαταθήκη την πλούσια χορηγική δράση των τελευταίων ετών -από την κεντρική χορηγία του ΕΣΑΚΕ το 2018 έως τα συμβόλαια χορηγίας με 7 ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ τη σεζόν 2019/20-, το Betshop παραμένει πιστό στη δέσμευσή του για την ανάπτυξη του αθλητικού τοπίου της χώρας, συμβάλλοντας με οικονομική στήριξη των συλλόγων και φιλόδοξες δράσεις στις τοπικές κοινωνίες, σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας και του κόσμου. Το χορηγικό πρόγραμμα Rise to the Challenge απλώνεται σε διαφορετικούς προορισμούς της Ελλάδας και “αγκαλιάζει” ιστορικούς συλλόγους σε όλη την επικράτεια.

Πιο συγκεκριμένα, για τη σεζόν 2020/21, το Betshop είναι ο Μεγάλος Χορηγός των ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ΠΑΕ ΟΦΗ και Υποστηρικτής της ΠΑΕ ΑΕΛ, σωματείων που έχουν αποδείξει σε βάθος χρόνου την ανθεκτικότητά τους στις μεγάλες προκλήσεις. Παράλληλα, το Betshop πατάει γερά και στα παρκέ της Ελλάδας και της Ευρώπης, με την ιδιότητα του Μεγάλου Χορηγού των ΚΑΕ ΑΕΚ και ΚΑΕ Προμηθέα Πάτρας, -για 3η και 2η συνεχόμενη χρονιά αντίστοιχα-, επιβεβαιώνοντας ότι η φιλοδοξία σε συνδυασμό με την αγωνιστική συνέπεια, μπορούν να φέρουν σημαντικούς τίτλους και μεγάλες διακρίσεις.

Επιπλέον, σε μια ιδιαίτερα απαιτητική αγωνιστική χρονιά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες στον ορίζοντα, το Betshop συμμερίζεται την αγωνία και τις φιλοδοξίες των μεμονωμένων αθλητών και στέκεται δίπλα τους στον αγώνα επίτευξης των ονείρων και των στόχων τους. Για πρώτη φορά μετά από 3 συναπτά έτη μεγάλων συλλογικών χορηγιών, το Betshop ενώνει τις δυνάμεις του με 4 αθλητές, την Κατερίνα Νικολαΐδου στην κωπηλασία, τον Χρήστο Φραντζεσκάκη στη σφυροβολία, την Κατερίνα Τόλιου στην επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ-πονγκ) και τον Giannis Fejzullai στο Kickboxing, και συμπορεύεται μαζί τους στις προσπάθειες κατάκτησης διακρίσεων και νικών στο εγχώριο και διεθνές αθλητικό στερέωμα.

Το Betshop επενδύει στρατηγικά και με συνέπεια στην ενίσχυση και την αναβάθμιση του ελληνικού αθλητισμού, με απώτερο στόχο να δώσει ώθηση στους ίδιους τους αθλητές και τους ανθρώπους των συλλόγων και των σωματείων, στην κοινή επιδίωξη διάδοσης της αγάπης για το άθλημα και των αγνών συναισθημάτων που μεταδίδει στους φιλάθλους. Το Rise to the Challenge μας αφορά όλους -ομάδες, αθλητές, φιλάθλους- και όλους όσους αντιμετωπίζουν τις νέες απαιτήσεις ως μια ευκαιρία να βγουν πιο δυνατοί, προχωρώντας στο μέλλον με αισιοδοξία. Challenge Accepted!

Περισσότερες πληροφορίες για το χορηγικό πρόγραμμα του Betshop και το Rise to the Challenge μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σχετικά με το Betshop

Το Betshop ξεκίνησε στο Λονδίνο το 1997 και εξελίχθηκε σε μία ολοκληρωμένη πύλη τυχερών παιγνίων, για το διαδικτυακό στοίχημα. Ως διαδικτυακή επωνυμία δραστηριοποιείται παγκοσμίως σε οργανωμένες αγορές, παρέχοντας πρωτοποριακές iGaming υπηρεσίες, που το έχουν εγκαθιδρύσει ως μια κορυφαία μάρκα. Στην Ελληνική αγορά λειτουργεί νόμιμα από το 2013 μέσω του διαδικτυακού τόπου www.betshop.gr, εξελίσσοντας και βελτιστοποιώντας συνεχώς την ιστοσελίδα, η οποία είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των Ελλήνων παικτών στοιχήματος και καζίνο. Στόχος του Betshop, είναι να ανταποκρίνεται στο ολοένα εξελισσόμενο περιβάλλον της iGaming βιομηχανίας με πρότυπη επιχειρησιακή δομή και κανονιστική συμμόρφωση, ώστε οι πελάτες του να απολαμβάνουν πάντα συναρπαστικές επιλογές διασκέδασης, με την προστασία και την εγγύηση της ασφάλειας που παρέχει η πλατφόρμα της B2B GAMING SERVICES (MALTA) LTD, με πιστοποιήσεις κατά ISO:9001:2015 και ISO:IEC:27001:2013.

Δείτε περισσότερα: https://www.b2bgamingservices.com/about-us/

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved