Τι είναι η πλατφόρμα Digital Doors που βοηθά τις μικρές επιχειρήσεις να μπουν στον ψηφιακό κόσμο
Inside Stories

Τι είναι η πλατφόρμα Digital Doors που βοηθά τις μικρές επιχειρήσεις να μπουν στον ψηφιακό κόσμο

Το να αφήσεις στην άκρη τα «πρέπει», να ακούσεις την καρδιά σου και να προσπαθήσεις να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρα και τις βαθύτερες επιθυμίες σου, ενδεχομένως δεν φαντάζει τόσο εύκολη υπόθεση, ειδικότερα αν πρόκειται για το επαγγελματικό σου μέλλον.

Πράγματι, το να στήσεις εν έτει 2021 από την αρχή μία μικρή επιχείρηση στην οποία θα «φιλοξενήσεις» τους στόχους, τις επιθυμίες και τα όνειρά σου, εκτός από θέληση, απαιτεί σημαντική στήριξη και πάνω από όλα, digital skills, όπως εκείνα που προσφέρει σήμερα στις μικρές επιχειρήσεις η πλατφόρμα Digital Doors.

Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως αρκεί μια ματιά γύρω σου για να αντιληφθείς πως πίσω από κάθε μικρή επιχείρηση της γειτονιάς σου, «κρύβεται» ένα όνειρο, βρίσκεται το μεράκι, το πάθος, η θέληση και η επιμονή κάποιων ανθρώπων. Τα παραδείγματα των επιχειρήσεων της γειτονιάς με τον ανεκτίμητο χαρακτήρα είναι πολλά και αν είσαι «παιδί του κέντρου», όπως εμείς, σίγουρα στον πεζόδρομο της οδού Πετράκη, στο στενό με τα αγαπημένα σου στέκια στην «καρδιά» της Αθήνας, θα έχεις δει το Kakuru, με τα υπέροχα κοσμήματα.

Αυτό που ενδεχομένως δεν γνώριζες όμως για το Kakuru, είναι ότι πίσω από τη δημιουργία του, βρίσκεται η ιστορία μιας νέας κοπέλας, της Ελίνας, η οποία άφησε πίσω της το Λονδίνο και επέστρεψε στην Ελλάδα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της, δηλαδή το να σχεδιάζει και να κατασκευάζει χειροποίητα κοσμήματα! Εμείς μάθαμε την ιστορία της χάρη στη Mastercard και επειδή μας γέμισε έμπνευση, θελήσαμε να τη μοιραστούμε μαζί σου. Το γιατί ακριβώς αξίζει να την ανακαλύψεις και εσύ, θα το μάθεις ακριβώς παρακάτω!

Από το Λονδίνο στο κέντρο της Αθήνας με «όχημα» το πάθος

Η ανάγκη να ασχοληθεί με την οικογενειακή επιχείρηση, πήγε την Ελίνα στο Λονδίνο, εκεί όπου ξεκίνησε το μεταπτυχιακό της πάνω στα οικονομικά. Ωστόσο, η αγάπη της για αυτό που ήθελε να κάνει, την έκανε να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα, προκειμένου να δημιουργήσει τη δική της μικρή επιχείρηση κοσμημάτων, κοσμήματα τα οποία κατασκευάζει βάζοντας όλη της την ψυχή και χρησιμοποιώντας υλικά από τη γενέτειρά της, τη Λακωνία.

Η μικρή επιχείρηση της Ελίνας, γράφει εδώ και τρία χρόνια τη δική της ιστορία στην «καρδιά» της Αθήνας, «χτίζοντας» καθημερινά ανεκτίμητες σχέσεις με τους πελάτες και τους ανθρώπους της γειτονιάς στην οποία βρίσκεται. Και κάθε συναλλαγή αλλά και κάθε ανεκτίμητη ανθρώπινη σχέση που σχηματίζει, είναι σίγουρα πολύτιμη.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved