Τα δώρα που θα ήθελες να σου κάνει για να απολαύσεις τον Άγιο Βαλεντίνο
Inside Stories

Τα δώρα που θα ήθελες να σου κάνει για να απολαύσεις τον Άγιο Βαλεντίνο

Ναι, μπορεί να μας φαίνεται κλισέ η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά ποτέ καμία μας δεν έχει πει «όχι» σε ένα όμορφο δώρο από τον σύντροφό της. Σύμφωνοι, καλό είναι να αποφεύγουμε τα κλισέ όταν μπορούμε, αλλά ας  μην το κάνουμε για αυτή την περίσταση.

Οι ενήλικες ατμιστές ,για παράδειγμα, μπορούν να τα αποφύγουν χάρη στο myblu. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς έχει καταρρίψει τα κλισέ που συνόδευαν την εμπειρία του ατμίσματος αφού προσφέρει μεγάλη ποικιλία 8 γεύσεων , σε 3 διαφορετικά επίπεδα νικοτίνης, μοντέρνο σχεδιασμό, ευκολία στη χρήση, αξιοπιστία και η συσκευή myblu χρειάζεται μόλις 30’ για να φορτίσει. Κάνει, λοιπόν, το κάτι καλύτερο πράξη και μάλιστα με αποδείξεις, καθώς έχει κερδίσει τις προτιμήσεις των ενήλικων ατμιστών μέσα σε ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του

Ας επιστρέψουμε όμως στα δώρα. Αν με ρωτάς, θα σου έλεγα ότι κάθε μέρα αξίζουμε από ένα. Εκείνα όμως που λαμβάνουμε του Αγίου Βαλεντίνου είναι πιο παθιασμένα και αγαπησιάρικα και γι’ αυτό τα αγαπάμε περισσότερο. Το κλισέ «επιβάλλει» κόκκινα τριαντάφυλλα, σοκολάτες και κλασάτα εσώρουχα. Όμως είπαμε, αν μπορούμε να αποφύγουμε τα κλισέ, καλό είναι να το κάνουμε. Βρήκαμε μερικές ιδέες για δώρα τα οποία μπορείς να ζητήσεις διακριτικά (ή και όχι τόσο) από τον σύντροφό σου και να απολαύσεις μαζί του τη φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved