Σεισμός Ελασσόνα: Αυτοψίες σε κτίρια όλο το βράδυ κάνουν κλιμάκια της ΕΜΑΚ
Inside Stories

Σεισμός Ελασσόνα: Αυτοψίες σε κτίρια όλο το βράδυ κάνουν κλιμάκια της ΕΜΑΚ

Σεισμός: Σε διαρκή επικοινωνία βρίσκεται η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών τόσο με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας όσο και με τους δημάρχους, οι οποίοι κάνουν αυτοψίες σε κτίρια μαζί με κλιμάκια της ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Εσωτερικών δεν έχουν καταγράφει μέχρι στιγμής σοβαρές ζημιές και τραυματισμοί και όλοι οι αρμόδιοι φορείς βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία προκειμένου να υπάρξει μέριμνα για τους κατοίκους που δεν μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Εν τω μεταξύ σε διαρκή επικοινωνία με όλους τους συναρμόδιους φορείς βρίσκεται ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να παρασχεθεί οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί, έπειτα από την νέα ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,9 ρίχτερ σήμερα στην Ελασσόνα. Ο κ. Χαρδαλιάς παραμένει στο θάλαμο επιχειρήσεων του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (ΕΣΚΕΔΙΚ) , ενώ με εντολή του στην περιοχή μεταβαίνει εσπευσμένα ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved