Κρούσματα σήμερα: Ποια πτώση; Πάνω από 2.000 και σήμερα οι νέες μολύνσεις
Inside Stories

Κρούσματα σήμερα: Ποια πτώση; Πάνω από 2.000 και σήμερα οι νέες μολύνσεις

Απογοητευτικά είναι τα νέα που έρχονται από τον ΕΟΔΥ - Παγιώνονται τα νέα κρούσματα πάνω από τις 2.000 - Νέους τρόπους περιορισμού των πολιτών εξετάζει η κυβέρνηση. 

  

Σε συνεχή συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές μετά την κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων, παρά το lockdown που έχει επιβληθεί εδώ και πολλές μέρες και τα επιπλέον μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (06.03) τα κρούσματα πανελλαδικά είχαν ξεπεράσει κατά πολύ τις 2.000, με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν ότι ενδέχεται να ξεπεράσουν τα 2.200.

Σε κυβέρνηση και επιστήμονες επικρατεί αναβρασμός, αναζητώντας τρόπους για ανάσχεση της πανδημίας στη χώρα μας.

«Αν περιμένατε πτώση σήμερα, μάλλον θα σας απογοητεύσουμε. Τα νέα δεν είναι καλά ούτε σήμερα. Υπάρχει τάση για να αγγίξουμε τον αριθμό κρουσμάτων των δύο προηγούμενων ημερών», αναφέρουν στο Newsbomb.gr κύκλοι του υπουργείου Υγείας, επισημαίνοντας πως η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Το σημαντικότερο πρόβλημα εντοπίζεται στην Αττική και συγκεκριμένα στο κέντρο της Αθήνας, ενώ και η Θεσσαλονίκη ανεβαίνει συνεχώς σε αριθμό κρουσμάτων. Ανησυχία επικατεί επίσης και στους νομούς Λάρισας, Φθιώτιδας, Αχαΐας και Εύβοιας.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved