Καθαρά Δευτέρα: Έτσι θα κάνετε κούλουμα - Πώς θα πετάξετε χαρταετό - Ποια καταστήματα λειτουργούν
Inside Stories

Καθαρά Δευτέρα: Έτσι θα κάνετε κούλουμα - Πώς θα πετάξετε χαρταετό - Ποια καταστήματα λειτουργούν

Lockdown: Όλα τα μέτρα για την Καθαρά Δευτέρα - Οι κωδικοί μετακίνησης για να πετάξετε χαρταετό - Τι θα λειτουργεί και τι όχι στην Αττική και τις υπόλοιπες περιοχές.

  

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει τα πάντα, σε όλο τον πλανήτη, με το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας να είναι διαφορετικό για τους Έλληνες το 2021.

Όπως και όλες οι υπόλοιπες γιορτές και αργίες που προηγήθηκαν τον τελευταίο χρόνο, τα παραδοσιακά Κούλουμα θα εορταστούν με περιορισμούς, απαγορεύσεις και SMS, αφού σχεδόν όλη η χώρα είναι σε αυξημένο επίπεδο επιτήρησης και έχει «βαθύ κόκκινο» χρώμα στον επιδημιολογικό χάρτη, με το lockdown να έχει παραταθεί ως τις 22 Μαρτίου.

Τα μέτρα που ισχύουν και τις υπόλοιπες ημέρες θα είναι αυτά που θα πρέπει να τηρήσουμε και την Καθαρά Δευτέρα, καθώς δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση.

Το μόνο που αλλάζει αφορά τη λειτουργία καταστημάτων όπως τα σούπερ μάρκετ, που θα παραμείνουν κλειστά λόγω της αργίας, σε αντίθεση όμως με άλλα καταστήματα τροφοδοσίας που θα συνεχίσουν να είναι ανοικτά, κάτι που συνέβαινε ωστόσο και τα προηγούμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα, ανοικτά θα είναι τα ιχθυοπωλεία, οι φούρνοι και τα μίνι μάρκετ σε όλη τη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved