Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Αναβάλλεται η αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων
Inside Stories

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Αναβάλλεται η αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων

Η προγραμματισμένη για αύριο στις 10:00 το πρωί, συνεδρίαση της Επιτροπή, παίρνει αναβολή καθώς οι λοιμωξιολόγοι θέλουν να λάβουν υπόψιν τα επιδημιολογικά δεδομένα του τριημέρου Τετάρτης, Πέμπτης και Παρασκευής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr η αναβολή της αυριανή σύσκεψης κρίθηκε αναγκαία, λόγω της σημερινής επιδημιολογικής εικόνας και κυρίως της σημαντικής αύξησης των διασωληνωμένων. Έτσι, κρίθηκε αναγκαίο να αξιολογηθούν περαιτέρω τα δεδομένα και την Παρασκευή (19/3) να ληφθούν οι όποιες αποφάσεις.

Στην κυβέρνηση αναζητούν τη «χρυσή τομή» για την μερική επιστροφή στην κανονικότητα, με βάση πάντα την επιδημιολογική εικόνα. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Newsbomb.gr η επανεκκίνηση της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας θα γίνει σταδιακά και με πολύ μεγάλη προσοχή, ωστόσο, στην κυβέρνηση θεωρούν, ότι πρέπει να υπάρχει μια βαλβίδα αποσυμπίεσης διότι υπάρχει κόπωση στην κοινωνία από τα συνεχή lockdown.

Έτσι, στους σχεδιασμούς συμπεριλαμβάνονται, η απαγορεύσουν της κυκλοφορίας στις 21:00 το βράδυ, αντί για τις 19:00 που είναι τώρα και επίσης να επιτραπεί η χρήση του κωδικού «6» με αυτοκίνητο, για να πάει κάποιος να αθληθεί θα να κάνει βόλτα σε υπαίθριους χώρους.

Αυτό που επιδιώκεται είναι να περιοριστεί η ενδοοικογενειακή μετάδοση του ιού και γι’ αυτό κρίνεται σκόπιμο να επιτραπεί η βόλτα σε πάρκα και σε άλλους εξωτερικούς χώρους.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved