Κορονοϊός: «Γονάτισε» την Ευρώπη το τρίτο κύμα της πανδημίας - Αυστηρά lockdown και διαδηλώσεις
Inside Stories

Κορονοϊός: «Γονάτισε» την Ευρώπη το τρίτο κύμα της πανδημίας - Αυστηρά lockdown και διαδηλώσεις

Πολύ χειρότερη είναι η κατάσταση από όσο περίμεναν οι επιστήμονες στην Ευρώπη, ενώ την ίδια ώρα οι διαδηλώσεις διαδέχονται η μια την άλλη από τους πολίτες καθώς δεν αντέχουν τα συνεχόμενα lockdown!

  

H Ευρώπη... στενάζει μπροστά στο τρίτο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού με τους αριθμούς των λοιμώξεων να προκαλούν τρόμο ενώ την ίδια ώρα οι πολίτες είναι αγανακτισμένοι ζητώντας χαλάρωση των μέτρων!

Η πανευρωπαϊκή εκστρατεία των εμβολιασμών δεν κυλά ικανοποιητικά ενώ η αυξητική τάση στα κρούσματα ύστερα και από μια περίοδο έντονης κόπωσης που έχει επιφέρει το πολύμηνο καθεστώς εγκλεισμού, προκαλεί προβληματισμό.

Οι περισσότερες χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, είχαν αποφασίσει να λειτουργήσουν με το σύστημα «ακορντεόν», όμως σιγά-σιγά εγκαταλείπεται καθώς ούτε αποτελέσματα έχει φέρει αλλά ούτε και «εκτόνωση» στον πληθυσμό.

Αχτίδα ελπίδας το μονοδοσικό εμβόλιο

Η διαδικασία έγκρισης των εμβολίων βρίσκεται σε εξέλιξη, με το μονοδοσικό σκεύασμα της Johnson&Johnson να αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο στην ΕΕ, δημιουργώντας αισιοδοξία για τη χορήγησή του καθώς η διατήρηση είναι ευκολότερη, σε σχέση με εκείνη των Pfizer και Moderna, που δεν μπορούν να αντέξουν σε θερμοκρασίες ψυγείου.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved