Lockdown: Στον «πάγο» το άνοιγμα του λιανεμπορίου – Τι θα γίνει με σχολεία και εστίαση
Inside Stories

Lockdown: Στον «πάγο» το άνοιγμα του λιανεμπορίου – Τι θα γίνει με σχολεία και εστίαση

Το πολεμικό σκηνικό στα νοσοκομεία και η επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα μεταθέτουν το άνοιγμα του λιανεμπορίου και των σχολείων και «πριμοδοτούν» τη συνέχιση του lockdown

Καθώς η πανδημία επελαύνει στη χώρα μας, οι ειδικοί εμφανίζονται επιφυλακτικοί για το περαιτέρω ξεκλείδωμα οικονομικών δραστηριοτήτων.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η κυβέρνηση, με την κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη να επισημαίνει κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών πως η κατάσταση είναι δύσκολη, είναι μεγάλη η πίεση στο ΕΣΥ και πως την Παρασκευή θα υπάρξει συζήτηση για το λιανεμπόριο.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Άκης Σκέρτσος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο ΣΚΑΪ, ερωτώμενος εάν θα υπάρξει ελεγχόμενο άνοιγμα δραστηριοτήτων απάντησε ότι θα πρέπει να εξεταστεί η πορεία των κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες και ειδικά πως θα πάει η Τρίτη και η Τετάρτη.

Εξήγησε ότι στόχος είναι η αρχή να γίνει με το λιανεμπόριο και την Γ’ Λυκείου αλλά πως δεν είναι ακόμη γνωστό αν οι δυο αυτές δραστηριότητες θα ανοίξουν ταυτόχρονα και όλα αυτά θα εξεταστούν την Παρασκευή.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved