Κορονοϊός: Σταματά να δέχεται ασθενείς το Θριάσιο
Inside Stories

Κορονοϊός: Σταματά να δέχεται ασθενείς το Θριάσιο

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Ασφυκτιούν τα νοσοκομεία της Αττικής , λόγω της “εκτόξευσης” των εισαγωγών ασθενών με κορωνοϊό, αλλά και του αριθμού των διασωληνωμένων που αυξάνονται συνεχώς.

  

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open, το Θριάσιο σταμάτησε να δέχεται ασθενείς στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, την ώρα που οριακή είναι η κατάσταση και στα άλλα νοσοκομεία της πρωτεύουσας.

Να σημειωθεί ότι απογοητευτικά είναι για μια ακόμη μέρα τα στοιχεία του ΕΟΔΥ για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας.

Παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί, τα κρούσματα δεν μειώνονται, την ώρα που η κατάσταση στις ΜΕΘ είναι τραγική, με την Αττική να έχει μείνει χωρις κλίνες Εντατικής.

Τα σημερινά στοιχεία που παρουσίασε ο ΕΟΔΥ προκαλούν τεράστια ανησυχία, τόσο για τον αριθμό των κρουσμάτων, όσο κυρίως για τον αριθμό των ασθενών που βρίσκονται στην Εντατική.

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.707, εκ των οποίων 21 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved