Θες κάτι καλύτερο για το στυλ σου; Διάλεξε αυτά τα fashion items!
Inside Stories

Θες κάτι καλύτερο για το στυλ σου; Διάλεξε αυτά τα fashion items!

H φετινή άνοιξη θα σε βρει πιο stylish από ποτέ. 

Έπειτα από την ισημερία της 21ης Μαρτίου, η εποχή της ανανέωσης, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, είναι επιτέλους και επισήμως εδώ!

Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φροντίσεις να αναβαθμίσεις το στυλ σου με μικρές και απλές προσθήκες.

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σου, φέρνοντας στην επιφάνεια το κάτι καλύτερο που έχει να δώσει η γκαρνταρόμπα σου, βρίσκονται συγκεντρωμένα στην παρακάτω λίστα και περιλαμβάνουν τα spring essentials που πρέπει να αποκτήσεις asap!

Funky, πολύχρωμες τσάντες, glam γόβες, ρομαντικά και αιθέρια φορέματα, είναι μόνο μερικά από τα «must have» για την ανοιξιάτικη και την καλοκαιρινή σεζόν του 2021.

Τελευταία -αλλά εξίσου σημαντική- προσθήκη ανανέωσης στους ενήλικους ατμιστές φέρνει και το «νούμερο ένα» ηλεκτρονικό τσιγάρο myblu, με τη νέα του γεύση Blueberry.

Μία γεύση δροσερή και γλυκιά, με ιδιαίτερες «νότες» από άγρια βατόμουρα του δάσους και ένα απαλό φρουτένιο άρωμα, έρχεται να προστεθεί αυτήν την άνοιξη στην «πλούσια» γκάμα του myblu, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ποικιλία στις επιλογές των ενήλικων ατμιστών, οι οποίοι επιθυμούν να δοκιμάσουν κάτι καλύτερο. Αν βρίσκεσαι και εσύ, λοιπόν, σε mood ανανέωσης και θες το κάτι καλύτερο για την εμφάνισή σου, φρόντισε να επενδύσεις σε ρούχα και αξεσουάρ παρόμοια με αυτά που σου προτείνουμε παρακάτω!

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved