Μητσοτάκης: Οι ειδικοί αποφασίζουν για το Πάσχα - Εξετάζουμε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών
Inside Stories

Μητσοτάκης: Οι ειδικοί αποφασίζουν για το Πάσχα - Εξετάζουμε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, υποστήριξε πως η επιτροπή των λοιμωξιολόγων θα αποφασίσει για το αν θα επιτραπούν μετακινήσεις το Πάσχα.

Πότε οριοθέτησε το άνοιγμα της εστίασης. Ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη για τις αντιφατικές δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών. Τι είπε για τα ελληνοτουρκικά και το ταξίδι στη Λιβύη.

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον τηλεοπτικό σταθμό Star, όπου η πανδημία και η διαχείρισή της μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να εξεταστεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των υγειονομικών από το Φθινόπωρο, μετά τα φαινόμενα άρνησης που παρατηρήθηκαν σε αρκετά νοσοκομεία, ενώ για κάθε απόφαση περαιτέρω χαλάρωσης μέτρων παρέπεμψε στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων η οποία θα κάνει τις απαραίτητες εισηγήσεις.

"Επιτρέψτε μου να μην κάνω καμία, έστω και μεσοπρόθεσμη, πρόβλεψη τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Και το λέω αυτό διότι ο ιός αυτός μας έχει εκπλήξει πολλές φορές. Και έχουμε αναγκαστεί πολλές φορές να προσαρμόσουμε στη στρατηγική μας σε δεδομένα τα οποία εξελίσσονται διαρκώς», ανέφερε ο πρωθυπουργός σχετικά με την πιθανότητα να επιτραπούν οι μετακινήσεις του Πάσχα".

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved