Οι celebrities που έκαναν πιο απολαυστικό το look τους και έβαψαν τα μαλλιά τους μωβ!
Inside Stories

Οι celebrities που έκαναν πιο απολαυστικό το look τους και έβαψαν τα μαλλιά τους μωβ!

Αυτές οι stars σκέφτηκαν πως θα κάνουν το Κάτι Καλύτερο για το στυλ τους επιλέγοντας ένα τολμηρό hairstyle. Το αποτέλεσμα τις δικαίωσε και ξαφνικά, όλος ο πλανήτης αντιλήφθηκε πως… purple rules!

Εκκεντρικές, τολμηρές, αντικομφορμίστριες, που λατρεύουν να τραβούν πάνω τους τους προβολείς ή που κάνουν το ακριβώς αντίθετο: Δεν τις ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου, αλλά νιώθουν αυτοπεποίθηση, όπως και να εκφράζουν τη μοναδικότητά τους. Με λίγα λόγια, όπως και να περιγράψουμε τις παρακάτω πρωταγωνίστριες του διεθνούς star system, ένα είναι το σίγουρο: Πως όλες τους έχουν τολμήσει να κάνουν κάποια στιγμή μωβ τα μαλλιά τους και το αποτέλεσμα, όπως θα δεις και μόνη σου, ήταν απλά εκπληκτικό!

Μεταμοντέρνες «Άριελ» που ζωντάνεψαν το χρώμα του hairlook τους και δημιούργησαν look που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, έχουν «παρελάσει» κατά καιρούς από το κόκκινο χαλί του MET Gala (δες Lupita Nyong’o) μέχρι τον Λευκό Οίκο (η Demi Lovato τραγούδησε με ένα τολμηρό μωβ bomb καρέ στην ορκωμοσία του Joe Biden), δείχνοντάς μας πως τα πιο «παιχνιδιάρικα» πράγματα που μπορείς να κάνεις με το στυλ σου, μπορεί να είναι και τα πιο απολαυστικά.

Αν το καλοσκεφτείς, από όσα μωβ fashion items υπάρχουν γύρω μας, τι χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας; Κρατάμε, ίσως, μία βιολετί τσάντα ή φοράμε ένα σκούρο μωβ φόρεμα που αν το θεωρήσουμε υπερβολικό για μια πρωινή εμφάνιση, το αλλάζουμε αμέσως. Τα μωβ μαλλιά όμως δεν μπορούμε να τα αποχωριστούμε εν μία νυκτί και αυτό είναι ένα πραγματικά επαναστατικό βήμα για την εμφάνιση, αλλά και για την αυτοπεποίθησή μας: Το να στηρίξουμε με το στυλ μας αυτή την επιλογή.

Βέβαια το μωβ αξεσουάρ που δεν αποχωριζόμαστε ποτέ γιατί είναι το ίδιο απολαυστικό με ένα νέο hairstyle, είναι η νέα γεύση Blueberry του myblu, του Νο1 ηλεκτρονικού τσιγάρου Νέας Γενιάς, που είναι δροσερή και γλυκιά με νότες από άγρια βατόμουρα του δάσους και με απαλό φρουτένιο άρωμα. Αυτή η μωβ νότα ανανέωσης έρχεται να προστεθεί στην πλούσια γκάμα του myblu, η οποία περιλαμβάνει τις γεύσεις Tobacco, Strawberry Mint, Mango Apricot, Menthol, Tobacco Vanilla και Blue Ice, εξασφαλίζοντας μεγάλη ποικιλία στις επιλογές των ενήλικων ατμιστών, οι οποίοι επιθυμούν να δοκιμάσουν κάτι νέο… όχι μόνο στο χρώμα των μαλλιών τους, αλλά και στη γεύση τους.

Το «μωβ hair trend» έχουν υιοθετήσει κατά καιρούς, εκτός από τις Demi Lovato και Lypita Nyong’o που ήδη αναφέραμε, η Κaty Perry, η Nicole Richie και η Kelly Osbourne. Για την Perry, μάλιστα, ήταν η απόχρωση που είχε κρατήσει για μεγάλο διάστημα το 2018 όταν είχε δοκιμάσει και το φούξια και το baby blue, σε αντίθεση με την Richie που «έμεινε» πιστή στα purple μαλλιά για λίγους μόνους μήνες ή και με την Nyong’o, που τα τόλμησε μόνο για την εμφάνισή της στο ΜΕΤ Gala το 2014. Η Osbourne έχει εξαντλήσει τις αποχρώσεις του μωβ στο κεφάλι της, από ανοιχτό λιλά μέχρι vivid violet, αλλά και τα μήκη στα μαλλιά της, γιατί δεν έχει κανένα θέμα να τεστάρει αυτό το χρώμα σε boyish hairstyle αλλά και σε μακριά αλογοουρά. Η Lovato δε, είχε πειραματιστεί με ένα ντεγκραντέ μωβ στο παρελθόν για να καταλήξει σήμερα σε κάποια πιο διακριτικά highlights, στην ίδια πάντα απόχρωση!

Εσύ όμως, που είσαι ενήλικας ατμιστής και αυτή την άνοιξη θες να βάλεις το μωβ στη ζωή σου, αλλά όχι απαραίτητα και στην εμφάνισή σου, ξεκίνα με πιο μικρά και εξίσου απολαυστικά βήματα παρέα με το myblu και τη νέα του γεύση Blueberry. Μία απλή στη χρήση και κομψή συσκευή myblu, θα δώσει μία αύρα ανανέωσης στην καθημερινότητά σου. Δέχεται προγεμισμένες κάψουλες με υγρό, οι οποίες μπορούν να αντικατασταθούν με μία μόνο κίνηση, ενώ διατίθεται σε 5 χρώματα συσκευών, σε 9 γεύσεις και 3 επίπεδα νικοτίνης, προσφέροντας μοναδική γευστική εμπειρία.

Μπορεί, λοιπόν, τα μωβ μαλλιά να μην είναι για όλες μας, αλλά το να κάνουμε το Κάτι Καλύτερο για τη γεύση μας, σίγουρα μας ταιριάζει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved