Οι top τάσεις στα κοσμήματα για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021
Inside Stories

Οι top τάσεις στα κοσμήματα για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021

Ποια κοσμήματα θα ξεχωρίσουν φέτος το καλοκαίρι

Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα και τα συνεχόμενα lockdown λόγω της πανδημίας, ανυπομονούμε να βγούμε ξανά έξω, να διασκεδάσουμε και να νιώσουμε ελεύθεροι. Σύμμαχός μας σε αυτό, κοσμήματα από την πλούσια συλλογή του Bijou Box που έχουν την ικανότητα να χρωματίζουν τη διάθεσή μας, να μας ανανεώνουν και παράλληλα, να αναβαθμίζουν την εμφάνισή μας με μικρές ή… μεγαλύτερες πινελιές λάμψης.

Τα κοσμήματα, μαζί με τα αξεσουάρ και τα ρούχα αποτελούν τρόπο έκφρασης. Ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα αντικατοπτρίζονται στις επιλογές των κοσμημάτων. Μια γυναίκα με αντισυμβατικό χαρακτήρα επιλέγει πρωτότυπα και μοναδικά κοσμήματα γιατί θέλει να ξεχωρίζει. Μια γυναίκα που θέλει να ανήκει στο σύνολο και ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, επιλέγει κομμάτια που είναι trendy, ακόμη, κι αν δεν την εκφράζουν απόλυτα.

Με προτάσεις αγαπημένων και κλασικών κομματιών στο χώρο του κοσμήματος, αλλά και με το βλέμμα στραμμένο στις τελευταίες μοντέρνες τάσεις, το bijoubox.gr συγκέντρωσε για σένα όλα τα κοσμήματα που δεν πρέπει να λείψουν από τη συλλογή σου φέτος. Συνέχισε να διαβάζεις και ανακάλυψε όλες τις τάσεις στα κοσμήματα που παρουσίασαν οι μεγάλοι σχεδιαστές μόδας στις πασαρέλες και θα θέλεις και συ να υιοθετήσεις για την φετινή ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή σεζόν.

Χοντρές αλυσίδες στο λαιμό… για street vibes στην εμφάνισή σου

Οι αλυσίδες αγαπήθηκαν πολύ το χειμώνα που μας πέρασε και απ’ ότι φαίνεται ήρθαν για να παραμείνουν. Γιατί; Ίσως, για την απλή, αλλά παράλληλα, όμορφη γραμμή τους. Ίσως, γιατί η πολύπλευρη δομή τους που σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέτεις κατά καιρούς charms ή μενταγιόν, και να τις μεταμορφώνεις σε νέα κομμάτια, δεν σου επιτρέπει να τις βαρεθείς.

Για τη φετινή ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή σεζόν επίλεξε μεγάλες chunky αλυσίδες είτε στο μήκος του στέρνου ή πιο μακριές και φόρεσέ τες μόνες τους ή με ένα μεγάλο μενταγιόν. Προτίμησε τις αλυσίδες σε χρυσό χρώμα και συνδύασέ τες με μονόχρωμα σύνολα για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ωστόσο, αν το στυλ σου είναι περισσότερο «ροκ» προτίμησε τις αλυσίδες σε ασημί χρώμα. Εμπνεύσου από τη συλλογή του brand και επίλεξε ανάμεσα από αλυσίδες πιο «επιθετικές» και ογκώδεις, ή από αλυσίδες διακοσμημένες με πέτρες, ζιργκόν και πέρλες που προσθέτουν νότες πιο «κοριτσίστικου» χαρακτήρα στην εμφάνισή σου.

Σκουλαρίκια… όσο πιο μεγάλα τόσο το καλύτερο

Είναι απίστευτο πώς ένα μόνο κόσμημα μπορεί να μεταμορφώσει την εμφάνισή σου και να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα. Αυτή την ικανότητα έχουν τα εντυπωσιακά, μεγάλα και πολύ μακριά σκουλαρίκια που θα φορεθούν πολύ την φετινή σεζόν. Φέρνουν εκθαμβωτική λάμψη στο πρόσωπό σου και δε χρειάζεται να φορέσεις άλλα κοσμήματα. Σκουλαρίκια τύπου πολυελαίου ή σε μεγάλα γεωμετρικά σχέδια, δίνουν αέρα δυναμισμού σε κάθε κίνηση του προσώπου σου και ταιριάζουν απόλυτα με το χαρακτήρα που θέλεις να δηλώσεις… ειδικά, την φετινή άνοιξη – «I am back and I am here to make a statement»!!!

Μεγάλη τάση επίσης, για τη φετινή σεζόν είναι τα «αταίριαστα» μεταξύ τους σκουλαρίκια. Μια πρόταση που θα σου δώσει λύση και στο πρόβλημα… των χαμένων σκουλαρικιών!!! Συνδύασε ένα μεγάλο, μακρύ, εντυπωσιακό σκουλαρίκι που αγγίζει τον ώμο σου με ένα καρφωτό μικρότερο και πιο διακριτικό σκουλαρίκι στο άλλο αυτί και προσέλκυσε επιφωνήματα θαυμασμού για το ξεχωριστό στυλ σου.

Statement δαχτυλίδια… τράβηξε τα βλέμματα στα δάχτυλα

Τα statement κοσμήματα δεν είναι προφανώς μια νέα τάση. Ακόμη, και η πιο απλή εμφάνιση απογειώνεται με ένα statement κόσμημα που μπορεί να πει τη δική του ιστορία. Για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 οι κυρίαρχες τάσεις απαιτούν εντυπωσιακά, ογκώδη statement δαχτυλίδια σε φανταχτερά χρώματα, από ασήμι ή ατσάλι, χειροποίητα, σε μεγάλα γεωμετρικά σχέδια ή διακοσμημένα με πολύχρωμες πέτρες και ζιργκόν.

Φόρεσε ένα statement δαχτυλίδι στο δάχτυλό σου και κανένα άλλο κόσμημα, υιοθετώντας ένα πιο απλό look, ή συνδύασε δύο ίδια ή παρόμοια oversized δαχτυλίδια που ξεχωρίζουν από μακριά και τόλμησε του δικούς σου εκκεντρικούς συνδυασμούς.

Επίλεξε το ιδανικό για σένα και κάνε φέτος τη δική σου… δήλωση στο κόσμημα, προσελκύοντας τα βλέμματα στα δάχτυλά σου και εισπράττοντας τα πιο κολακευτικά σχόλια.

Πέρλες… η εναλλακτική όψη του κοσμήματος της γιαγιάς

Είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει πιο διαχρονικό και κλασικό κόσμημα από τις πέρλες. Δε θα μπορούσαν, λοιπόν, να λείπουν από τη λίστα των προτάσεων του Bijoubox για τη φετινή σεζόν. Σε κολιέ, σε βραχιόλια ή στα πολυαγαπημένα καρφωτά σκουλαρίκια, συνδυασμένες με αλυσίδες ή μέταλλο, όπως και να φορεθούν, οι πέρλες χαρίζουν μια αρχοντική φινέτσα στην εμφάνισή σου και αναδεικνύουν την κομψότητά σου με μοναδικό τρόπο.

Αυτό το κόσμημα των περασμένων χρόνων εκπέμπει έναν αξεπέραστο αισθησιασμό που κανένα άλλο μέχρι τώρα δεν μπόρεσε να το αντικαταστήσει. Φόρεσε ένα κοντό κολιέ τύπου τσόκερ από πέρλες για σικ ανοιξιάτικες εμφανίσεις ή κάνε layering φορώντας διαφορετικού μήκους κολιέ από πέρλες για ένα πιο παιχνιδιάρικο στυλ.

Ό,τι και να επιλέξεις, οι πέρλες είναι η τέλεια επιλογή για σένα που σου αρέσουν τα κοσμήματα σε λιτές και ξεκάθαρες γραμμές με διαχρονική θέση στο πέρασμα των χρόνων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved