Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το χρονικό του εγκλήματος που συγκλόνισε το Πανελλήνιο
Inside Stories

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το χρονικό του εγκλήματος που συγκλόνισε το Πανελλήνιο

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ήταν 11 Μάϊου όταν οι αστυνομικοί μπαίνοντας από το παράθυρο της πίσω αυλής της μεζονέτας στην πάροδο της οδού Παναγούλη στα Γλυκά Νερά αντίκρισαν ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα. Την 20χρονη Καρολάιν δολοφονημένη δίπλα από το 11 μηνών κοριτσάκι της και τον 32χρονο σύζυγό της λίγο πιο δίπλα δεμένο.

Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός από τη βαρβαρότητα του εγκλήματος. Από την πρώτη στιγμή συστήνονται δύο ομάδες από τη διεύθυνση εγκλημάτων κατά ζωής και κατά ιδιοκτησίας.

Η μία επικεντρώθηκε στις έρευνες στο σπίτι και η άλλη στην αναζήτηση μαρτυριών από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής αλλά και αλλά και οπτικού υλικού από κάμερες που πιθανόν να έχουν καταγράψει την πορεία των δραστών και κυρίως τον τρόπο διαφυγή τους.

Από την πρώτη στιγμή καλείται για κατάθεση ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν ο οποίος κάνει λόγο για τρία άτομα που εισέβαλλαν στη μεζονέτα περίπου στις 4 και μισή τα ξημερώματα και διέφυγαν περίπου δύο ώρες μετά.
Οι έρευνες επικεντρώνονται σε ένα άτομο που ισχυρίστηκε ο σύζυγος της Καρολάιν ότι έμοιαζε περισσότερο στον δολοφόνο που έδινε εντολές στους άλλους δύο. Δεν προκύπτει όμως τίποτε ούτε μπορεί να στοιχειοθετηθεί κατηγορία για συγκεκριμένο πρόσωπο.

Σαράντα ημέρες πέρασαν από το στυγερό έγκλημα που μία εικοσάχρονη άφησε την τελευταία της πνοή δίπλα στο μόλις 11 μηνών κοριτσάκι της.

Η αστυνομία έφτασε στην άκρη του νήματος.

Λίγο πριν τις 21:30 ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ομολόγησε ότι αυτός είναι ο δολοφόνος της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου 2021.

Δες στο βίντεο που ακολουθεί όλο το χρονικό του εγκλήματος που συγκλόνισε το Πανελλήνιο όπως το μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega

Πηγή: Μegatv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved