Οι Ελληνικοί προορισμοί που απολαμβάνουν οι celebrities του Hollywood
Inside Stories

Οι Ελληνικοί προορισμοί που απολαμβάνουν οι celebrities του Hollywood

Εντάξει, δεν θα συζητήσουμε για Μύκονο και Σαντορίνη. Εκεί μαγεύονται όλοι, λαμπεροί celebrities και κοινοί θνητοί. Θα μιλήσουμε για άλλα ελληνικά νησιά που κατακτούν όλο και πιο συχνά τις καρδιές των διάσημων σταρ του Hollywood.

Εξάλλου, τα ελληνικά νησιά είναι σαν το myblu. Σε κερδίζουν, γιατί προσφέρουν πάντα Κάτι Καλύτερο. Τα νησιά χαρίζουν τις πιο απολαυστικές διακοπές και το myblu, τις πιο απολαυστικές καλοκαιρινές γεύσεις. Δεν είναι τυχαία άλλωστε το No.1 ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς στην κατηγορία του, αφού έχει κερδίσει τις προτιμήσεις των ενήλικων καπνιστών, μόλις ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του στην ελληνική αγορά! Τοποθετούμε με ένα κλικ τις προγεμισμένες κάψουλες myblu στη συσκευή και φύγαμε!

Σκιάθος

Πού τους χάνεις πού τους βρίσκεις, στην πανέμορφη Σκιάθο! Η φαμίλια «Κερτ Ράσελ, Γκόλντι Χόουν, Κέιτ Χάντσον», βουτάει από το πρωί ως το βράδυ στα γαλαζοπράσινα νερά των Σποράδων, και σποραδικά, κάνει τις τσάρκες της στο νησί για ψαράκι και ουζάκι. Τέτοια βλέπουν και άλλοι σταρ και ζηλεύουν. Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Τζον Τραβόλτα έχουν κάνει επίσης βόλτα στα σοκάκια του νησιού, για αυθεντική γεύση ελληνικού καλοκαιριού. Και μια που είπαμε αυθεντική γεύση, τι μας ήρθε στον νου; Η γεύση Tobacco του myblu, με πλούσια αυθεντική γεύση καπνού, διαθέσιμη σε δυο επίπεδα περιεκτικότητας νικοτίνης, 0.8% και 1.6%!

Αντίπαρος

Ο “Run Forest, Run” Τομ Χανκς παίρνει το ελληνικό του διαβατήριο και λιάζεται στις παραλίες της Αντιπάρου, ακριβώς κάτω από το σπίτι του. Το εναλλακτικό μεν, κοσμοπολίτικο δε, νησί των Κυκλάδων, τον μάγεψε με τα γαλάζια του νερά, το περίφημο σπήλαιο-κόσμημα, τα καλντερίμια και τα κάτασπρα σπίτια με τις μωβ βουκαμβίλιες. Μωβ και αρωματικές, σαν τις νέες κάψουλες myblu Blueberry με γεύση από άγρια βατόμουρα του δάσους! Στους διάσημους καλεσμένους του που θα ήθελες να γνωρίσεις, ξεχωρίζει ο, πάντα γοητευτικός, Μάθιου Μακόναχυ.

Ιθάκη

Ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο για αυτό το νησί του Ιονίου. Τα έχει όλα, πράσινο για σκιά πάνω στο κύμα, γαλαζοπράσινο για βουτιές από το σκάφος, σκούρο μπλε για να χαζεύεις τη θέα από ψηλά και μια γλυκιά ραστώνη. «Madonna Mia!» είπε και η Μαντόνα που δεν πίστευε στα μάτια της όταν αντίκρυσε το νησί. Και το ερωτεύτηκε μια και καλή. Γιατί στην Ιθάκη, ακόμα και αν είσαι η Μαντόνα, δεν χρειάζεσαι πολλά. Ένα ψάθινο καπέλο, ένα παρεό και μια χούφτα βερίκοκα για τον δρόμο. Σαν τη γλυκιά και αρωματική γεύση myblu Mango Apricot, που κάνει το καλοκαίρι σου πιο απολαυστικό!

Σίφνος

Το νησί του πρώτου Έλληνα master chef, πριν τους master chefs, Νίκου Τσελεμεντέ, έχει πολλά περισσότερα να σου προσφέρει από σιφνέικη ρεβιθάδα στο πήλινο. Κάτι ξέρουν η Σκάρλετ Γιόχανσον και η Κάιλι Μινόγκ που αγάπησαν το νησί με όλη τους την καρδιά. Ποιος δεν έχει λατρέψει το βενετικό χωριό στο Κάστρο, το Μοναστήρι της Παναγίας της Χρυσοπηγής στον βράχο, την παραλία στα Βρουλίδια ή τα σοκάκια του Αρτεμώνα. Όποια εποχή του χρόνου και αν την επισκεφθείς, η Σίφνος παραμένει πάντα γλυκιά και μεθυστική, σαν το φρουτένιο και αρωματικό myblu Strawberry Mint.

Ύδρα

«Bono, κι εσύ εδώ; U2;», θα αναρωτιόσουν αν τον πετύχαινες στην Ύδρα. Γιατί σε αυτό το γραφικό νησί του Αργοσαρωνικού διάλεξε ο σούπερ σταρ να περάσει τις διακοπές του το καλοκαίρι εκείνο. Και μάλιστα, φωτογραφήθηκε μπροστά από το σπίτι του Λέοναρτν Κοέν, δηλώνοντας I’ m your fan. Αν κι εσύ το έχεις με τις νότες, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, να σου θυμίσουμε τις γευστικές νότες μύρτιλου που χαρίζει το myblu Blue Ice 0.8%. Δροσερό και διαθέσιμο και χωρίς νικοτίνη!

Πάτμος

«Αν δεν έχεις πάει στην Πάτμο, δεν έχεις πάει πουθενά», λένε πως είπε κάποτε ο Ρίτσαρντ Γκιρ στην Τζούλια Ρόμπερτς. Πάνω από 20 χρόνια επισκέπτεται το νησί της Αποκάλυψης, ο σταρ του Χόλιγουντ, γοητευμένος από την pretty ομορφιά της χώρας, τα μοναστήρια, τις εκπληκτικές παραλίες και τα αμέτρητα μονοπάτια. Ιδανικό νησί για διαλογισμό, ξεκούραση και ένα μοχίτο το βραδάκι, με άρωμα μέντας, όπως και το δροσερό myblu Menthol!

Τα ελληνικά νησιά δεν σταματούν να κάνουν κλικ στους διάσημους και τους άσημους. Προσφέρουν Κάτι Καλύτερο όλο το Καλοκαίρι, σαν το myblu που φορτίζει σε μόλις 30 λεπτά για να το έχεις πάντα και παντού μαζί στις διακοπές σου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved