Μεγαλείο ψυχής από την Ιωάννα - Στο πλευρό των δύο αδερφών που κακοποιούνταν από την μητέρα τους
Inside Stories

Μεγαλείο ψυχής από την Ιωάννα - Στο πλευρό των δύο αδερφών που κακοποιούνταν από την μητέρα τους

Την ώρα που η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη η Ιωάννα Παλιοσπύρου για μια ακόμη φορά έδειξε το μεγαλείο της ψυχής της. 

Η περιγραφή των όσων καταγγέλλουν ότι βίωναν επί χρόνια οι δύο αδελφές από τη Θεσσαλονίκη, φαίνεται πως άγγιξε την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Χωρίς δεύτερη σκέψη κι ενώ η δίκη της επίθεσης με το βιτριόλι είναι σε εξέλιξη, η Ιωάννα εντόπισε τα κορίτσια, μίλησε μαζί τους στο τηλέφωνο και θέλησε να τις στηρίξει.

«Ένοιωσα πολύ συγκινημένη από αυτά που μας είπε και μας έκανε να νοιώσουμε τρομερή ανακούφιση με τα λόγια της. Μας ανέφερε διάφορα πράγματα, για το νοσοκομείο, για το πώς έζησε την εμπειρία της γενικότερα και εκεί που συνδεόμαστε με την Ιωάννα, είναι ότι και οι τρεις μας, μας έχουν κάνει κακό στο σώμα μας και στην ψυχή μας, οπότε έχουμε μία σύνδεση με αυτή τη γυναίκα. Μας βοήθησε πάρα πολύ με αυτά που μας είπε. Μας ανακούφισε ψυχολογικά», λέει η 20χρονη.

Η Ιωάννα μίλησε και με την μικρότερη αδελφή, την 15χρονη, προσπαθώντας να δώσει και σε αυτήν κουράγιο και δύναμη.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κ. Ιωάννα με το βιτριόλι, έδειξε πολύ μεγάλη ευαισθησία και είπε ότι θα είναι στο πλευρό μας. Μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι στενοχωρήθηκε πάρα πολύ κι ότι θα είναι δίπλα μας και θα μας βοηθήσει», λέει η 15χρονη.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Live News

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved