Βρήκαμε τον πιο stylish τρόπο για να προστατεύεις το κινητό σου από χτυπήματα και βακτήρια!
Inside Stories

Βρήκαμε τον πιο stylish τρόπο για να προστατεύεις το κινητό σου από χτυπήματα και βακτήρια!

Γρατζουνιές, χτυπήματα και πτώσεις. Στην εποχή των social media και στη νέα καθημερινότητα που έχει μετατρέψει το κινητό σου σε «πολυεργαλείο», όλα μπορούν να συμβούν!

Η αλήθεια είναι πως ειδικότερα τους τελευταίους μήνες, κατά τη διάρκεια των όποιων χρησιμοποιείς το κινητό σου για να στέλνεις τα emails σου, να παρακολουθείς online σειρές ή ταινίες και φυσικά, να κάνεις βιντεοκλήσεις με τους αγαπημένους σου, είναι λογικό το smartphone σου να χρειάζεται επιπλέον προστασία. Διότι αρκεί μία πτώση και μία λάθος κίνηση, για να δεις την οθόνη του νέου σου κινητού να γεμίζει γρατζουνιές ή να ραγίζει.

Την περίοδο που διανύουμε, βέβαια, δεν είναι μόνο οι γρατζουνιές που σε απασχολούν, σε ό,τι αφορά στο νέο σου κινητό: Είναι και τα βακτήρια που μεταφέρεις από τα χέρια σου στην οθόνη της συσκευής σου και εν συνεχεία, στο πρόσωπό σου. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σύμφωνα με έρευνες, τα κινητά μας τηλέφωνα, αποτελούν τις μεγαλύτερες εστίες μικροβίων, με τις οποίες ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή!

Τι μπορείς να κάνεις συνεπώς για να προστατεύσεις το πιο σημαντικό «εργαλείο» της νέας σου καθημερινότητας, τόσο από τα χτυπήματα και τις γρατζουνιές, όσο και από τα βακτήρια; Λύση υπάρχει και είναι απίστευτα stylish. Εμείς την ανακαλύψαμε, τη δοκιμάσαμε και μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σου ότι αποτελεί ό,τι πιο fashionable και καινοτόμο μπορείς να βρεις τώρα για το κινητό σου. Ήρθε η ώρα να την ανακαλύψεις, λοιπόν!

Προστασία στο φουλ με ένα και μόνο γυαλί οθόνης

Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά για να εξηγήσουμε το γιατί στις μέρες μας, είναι απαραίτητο να «ντύσεις» το κινητό σου με ένα γυαλί προστασίας. Για να το κάνεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όμως, δηλαδή με εκείνον που θα μπορεί να σου «εγγυηθεί» πως το κινητό σου θα βγει αλώβητο από κάθε πτώση, δεν θα επιλέξεις οποιοδήποτε γυαλί προστασίας οθόνης, αλλά το κορυφαίο της αγοράς. Αυτό, λοιπόν, είναι το PanzerGlass*. Πρόκειται για το πιο ανθεκτικό και «δυνατό» γυαλί προστασίας που θα βρεις τώρα για τα smartphones και θα σε βοηθήσει να μην ανησυχείς για κάθε σου κίνηση. Ουσιαστικά, με το συγκεκριμένο γυαλί προστασίας οθόνης, θα αισθάνεσαι απολύτως άνετη να παίρνεις το κινητό σου παντού, ακόμη και στις πιο έντονες outdoors προπονήσεις σου.

Και αντιβακτηριδιακή δράση και Swarovski; Ε ναι!

Στην περίπτωση, βέβαια, που διαθέτεις iPhone, έχουμε να μοιραστούμε μαζί σου και άλλα καλά νέα και tech ανακαλύψεις. Διότι εκτός από το πιο ισχυρό και ανθεκτικό γυαλί προστασίας, η PanzerGlass, το κορυφαίο brand στο είδος του στον κόσμο σήμερα, προφέρει στο κινητό σου μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά, που θα σε «κερδίσουν» από την πρώτη στιγμή. Το πρώτο είναι πως κυκλοφορεί ένα απίστευτα ισχυρό γυαλί προστασίας για το κινητό, το Allin1 Antibacterial PanzerGlass για τη νέα γενιά iPhones, το οποίο διαθέτει επίσης αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Με λίγα λόγια, όσο εσύ σκρολάρεις στο κινητό, δεν θα ανησυχείς ούτε για γρατζουνιές, ούτε και για την υγιεινή σου. Πώς και γιατί; Διότι διαθέτει τεχνολογίες οι οποίες όχι μόνο προστατεύουν το κινητό από κάθε «ατύχημα», αλλά ταυτόχρονα εξολοθρεύουν έως και το 99,9% των βακτηρίων, που συγκεντρώνονται στην οθόνη προστασίας!

Το δεύτερο στοιχείο που «κέρδισε» την προσοχή μας, είναι ολίγον τι πιο λαμπερό και πρόκειται για το CamSlider με τα Swarovski! Βλέπεις, αν θέλεις να προσθέσεις στην καθημερινότητά σου επιπλέον λάμψη, να κάνεις το κινητό σου πραγματικά stylish και fashionable και την ίδια ώρα, να προστατεύσεις την ιδιωτικότητά σου, τότε έχεις κάθε λόγο να προμηθευτείς με το γυαλί προστασίας οθόνης PanzerGlass με το CamSlider με τα Swarovski! Όταν δεν θα θέλεις να χρησιμοποιείς την μπροστινή κάμερα του κινητού σου, θα σύρεις το Swarovski και με μία λαμπερή κίνηση, θα την καλύπτεις! Στην περίπτωση δε που θέλεις να προσφέρεις στο κινητό σου περισσότερη προστασία, στυλ και χρώμα, δεν έχεις παρά να το «εξοπλίσεις» και με μία από τις χρωματιστές και απίστευτα προστατευτικές θήκες ClearCase Color της PanzerGlass. Όποιο χρώμα και αν επιλέξεις, από το racing green μέχρι το true blue και από το satin silver μέχρι το mandarin red, το rose gold και το PG οrange, το σίγουρο είναι πως θα καλύψουν τόσο το κινητό σου, όσο και εσένα την ίδια και με το παραπάνω, μιας και διαθέτουν επίσης τεχνολογίες με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες!

Αυτός είναι, λοιπόν, ο πιο stylish τρόπος για να προστατεύεις το κινητό σου από χτυπήματα και βακτήρια το 2021. Για εμάς τα προϊόντα PanzerGlass είναι must, για πολλούς λόγους: Από την προστασία των συσκευών και της υγιεινής μας μέχρι τις λαμπερές και στυλάτες λεπτομέρειες που προσφέρουν στα κινητά και την καθημερινότητά μας. Στην περίπτωση, λοιπόν, που δεν θέλεις να ανησυχείς πια για το αν και το πότε το κινητό σου… θα γλιστρήσει για μία ακόμη φορά από τα χέρια σου, τώρα γνωρίζεις τι να κάνεις!

*Όλες οι νέες συσκευασίες της PanzerGlass είναι πιστοποιημένες από το Forest Stewardship Council (FSC) με την ένδειξη FSC MIX, που σημαίνει ότι κατασκευάζονται από μείγμα υλικών από δάση με πιστοποίηση FSC, ανακυκλωμένα υλικά και/ή ξύλο ελεγχόμενο από FSC.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved