Για όσες έχετε ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση χριστουγεννιάτικων δώρων
Inside Stories

Για όσες έχετε ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση χριστουγεννιάτικων δώρων

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου πλησιάζει: τα Χριστούγεννα. Λάμψη, μαγεία, θετική διάθεση και φυσικά δώρα. Δώρα που θα λάβεις, αλλά και δώρα που θα κάνεις. 

Φέτος, δεν θα χρειαστεί να ψάξεις πολύ, διότι σου έχω ήδη τη λύση. Ποια είναι αυτή; Η νέα πρόταση στην κατηγορία προϊόντων θερμαινόμενου καπνού που αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία του (αλλά και στα χριστουγεννιάτικα δώρα): η νέα συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE & οι ράβδοι καπνού iD. Οι ενήλικες καπνιστές θα το εκτιμήσουν καθώς τους προσφέρει όσα αναζητούν και επιθυμούν: μια ασυνήθιστα κομψή, ασυνήθιστα πρακτική και ασυνήθιστα διακριτική εμπειρία απόλαυσης πραγματικού καπνού με λιγότερη μυρωδιά.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Για εμάς τις γυναίκες ο σχεδιασμός και η εμφάνιση ενός προϊόντος είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για να το προτιμήσουμε. Πολλές φορές είναι πιο ψηλά και από τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το PULZE θα το εκτιμήσεις με την πρώτη ματιά: κομψός σχεδιασμός που κάνει τη διαφορά. Διατίθεται μάλιστα σε δύο υπέροχα χρώματα, σε Copper, απόλυτα ταιριαστό με το κλίμα των γιορτών, αλλά και στο πιο στιβαρό Silver. Προσωπικά, δεν κρατήθηκα και αγόρασα και τις δύο ώστε να μπορώ να επιλέγω εκείνη που ταιριάζει κάθε φορά με τη διάθεσή μου. Επιπλέον, μεταφέρεται εύκολα παντού -χωράει ακόμα και στο πιο μικροσκοπικό τσαντάκι και δεν χρειάζεται να ανησυχείς μήπως ενεργοποιηθεί κατά λάθος καθώς τη μεταφέρεις -διαθέτει λειτουργία κλειδώματος που ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού!

Επίσης, ξεχώρισα την ασυνήθιστα διακριτική εμπειρία των ράβδων καπνού iD. Μια εμπειρία με λιγότερη μυρωδιά, αλλά δεν θα περίμενα κάτι λιγότερο από τους δημιουργούς των τσιγάρων Davidoff. Μπορείς να βρεις την αγαπημένη σου γεύση, ανάμεσα σε τέσσερις μοναδικές επιλογές: Rich Bronze, για όσες προτιμούν μια έντονη γευστική εμπειρία καπνού. Το δικό μου αγαπημένο, το Balanced Blue για εμάς που θέλουμε μια ισορροπημένη και διακριτική εμπειρία. Και δύο επιλογές με μέντα, το Ice με απολαυστικό χαρμάνι με γεύση μέντας που προσφέρει αίσθηση δροσιάς, ιδανικό για βραδινές εξόδους, αλλά και το Capsule Polar με απαλή γευστική εμπειρία ή και δροσερή γεύση μέντας όταν το επιλέξεις. Πως γίνεται αυτό; Με ένα κλικ στην ειδική κάψουλα στο φίλτρο. Οι επιλογές όμως δεν σταματούν εδώ. Αφού βρεις την αγαπημένη σου iD γεύση, μπορείς να την απολαύσεις είτε στην Standard λειτουργία, για μία πιο έντονη εμπειρία, είτε στην Eco για μία πιο ήπια.

Για το τέλος άφησα το κομμάτι της πρακτικότητας. Η νέα συσκευή θέρμανσης καπνού PULZE είναι ασυνήθιστα πρακτική. Με μία πλήρη φόρτιση -διαρκεί μόλις 90 λεπτά- μπορείς να απολαύσεις έως και 20 χρήσεις. Μάλιστα, επειδή μιλάμε για μία συσκευή όλα σε ένα, δεν θα χρειαστεί να έχεις ξανά μαζί σου ξεχωριστή συσκευή φόρτισης. Υπέροχο!
Όπως υπέροχο είναι και το γεγονός ότι για κάθε απορία μπορείς να επικοινωνείς με την εξυπηρέτηση πελατών PULZE Care και να λαμβάνεις άμεσα και με αξιοπιστία τις απαντήσεις που αναζητάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved