H L’Oréal Professionnel Paris ήταν ο αποκλειστικός hairstyle partner του φετινού MADWALK 2021
Inside Stories

H L’Oréal Professionnel Paris ήταν ο αποκλειστικός hairstyle partner του φετινού MADWALK 2021

H L’Oréal Professionnel Paris ήταν ο αποκλειστικός hairstyle partner του φετινού MADWALK 2021 by Serkova Crystal Pure. Μόδα, εντυπωσιακά hair looks και ένα λαμπερό special act με το Σάκη Ρουβά που κέρδισε τις εντυπώσεις!

Το MADWALK, το ανατρεπτικό show που ενώνει τη μόδα με τη μουσική πραγματοποιήθηκε και φέτος για 11η συνεχόμενη χρονιά και πρόβληθηκε την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στο MEGA Channel.

Η L‘Oréal Professionnel Paris, η ηγέτιδα μάρκα στην επαγγελματική περιποίηση των μαλλιών, δε θα μπορούσε να λείπει ως επίσημος χορηγός από το απόλυτο fashion music project, που φέτος είχε μια ξεχωριστή σημασία καθώς ήταν αφιερωμένο στην εθελοντική προσφορά και στο έργο του Σωματείου «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», που μετρά ήδη περισσότερους από 120.000 δότες μυελού των οστών.

Η L‘Oréal Professionnel Paris σε συνεργασία με 9 κορυφαίες κομμωτικές ομάδες στην Ελλάδα, επιμελήθηκε το hair styling για όλα τα catwalks. Με έμπνευση τα ρούχα των σχεδιαστών & των brands που συμμετείχαν, οι έμπειροι και ταλαντούχοι hair experts δημιούργησαν εντυπωσιακά looks στα μαλλιά που θα καθορίσουν τις πιο hot τάσεις της σεζόν.

Η παρουσία της, όμως, δεν έμεινε μόνο στα παρασκήνια. Σε συνεργασία με τον απόλυτο Έλληνα σταρ, τον κορυφαίο Σάκη Ρουβά, η L‘Oréal Professionnel Paris κατέκτησε τη σκηνή με ένα special act που κέρδισε τις εντυπώσεις και ανέδειξε τη σημασίας της διαφορετικότητας και της ενδυνάμωσης μέσα από το μήνυμα “Beauty For All”.

Οι Έβελυν Καζαντζόγλου, Σοφία Κουρτίδου, Ρεγγίνα Μακέδου, Δωροθέα Μερκούρη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Υβόννη Ντόστα, Βασιλική Ρούσσου, Μαρίλλια Σκαρογιάννη, Κατερίνα Τερζοπούλου και Βάλια Χατζηθεοδώρου περπάτησαν και χόρεψαν πιο εντυπωσιακές και λαμπερές από ποτέ, στο πλάι του Σάκη Ρουβά, ο οποίος παρουσίασε τη νέα του κυκλοφορία «Στα καλύτερά μου».

Δέκα γυναίκες σύγχρονες, γοητευτικές, διαφορετικές μεταξύ τους, ενώθηκαν επί σκηνής μεταδίδοντας τη φρεσκάδα, τη λάμψη και τη ζωντάνια τους, και έχοντας ως κοινό χαρακτηριστικό την αυτοπεποίθηση που τους χάρισαν τα υπέροχα μαλλιά. Οι hair experts της L‘Oréal Professionnel Paris επιμελήθηκαν για κάθε μια από τις πρωταγωνίστριες του catwalk το χρώμα των μαλλιών και το χτένισμά τους, αναδεικνύοντας την προσωπικότητα και το ξεχωριστό στυλ της καθεμίας.

Άλλωστε, η ανάδειξη της γυναίκας και η υποστήριξη της διαφορετικότητας, είναι αναπόσπαστα στοιχεία της κουλτούρας της μάρκας, η οποία εκπροσωπείται από hair experts που σέβονται την μοναδικότητα και την ομορφιά της κάθε γυναίκας και προσπαθούν να αναδείξουν μέσω των δημιουργιών τους την καλύτερη εκδοχή του εαυτούς τους.

Οι κομμωτικές ομάδες που συμμετείχαν στο φετινό MADWALK 2021 by Serkova Crystal Pure ήταν: η ομάδα των #LOREAIPRO Artists, η Haute Coiffure Francaise Ελλάδος, η ομάδα των κομμωτηρίων Telis Kikeris, η σχολή Prestige Telis Kikeris, η Angelopoulos Hair Company, τα κομμωτήρια Gino, οι hair experts των MOD’S και τα κομμωτήρια MS ANDRONIS.

«Για περισσότερα από 110 χρόνια, η L'Oréal Professionnel Paris είναι αφοσιωμένη στο να προσφέρει σε κάθε γυναίκα τα μαλλιά που ονειρεύεται και που θα την κάνουν να αισθάνεται ιδιαίτερη και έτοιμη να κατακτήσει τη σκηνή. Με συμμάχους τους hair experts της L’Oréal Professionnel Paris, κάθε γυναίκα μπορεί να ανακαλύψει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Να επαναπροσδιορίσει το στυλ της, ώστε να αναδεικνύει την προσωπικότητα και τη διάθεσή της. Με πρωταγωνιστή το χρώμα, η L’Oréal Professionnel Paris δημιουργεί και φέτος τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά, δίνοντας σε κάθε γυναίκα την αυτοπεποίθηση και την ελευθερία να αποκτήσει το look που ονειρεύεται, μέσα από το άγγιγμα του κομμωτή της» δηλώνει o Γιώργος Ματέλλας, Διευθυντής Μάρκας L’Oréal Professionnel Paris

WWW.LOREALPROFESSIONNEL.GR

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved