Πώς θα δημιουργείς τα πιο απολαυστικά breakfast bowls με νιφάδες βρώμης
Inside Stories

Πώς θα δημιουργείς τα πιο απολαυστικά breakfast bowls με νιφάδες βρώμης

Αναζητώντας κάποια από τα πιο χορταστικά και θρεπτικά υλικά για το πρωινό σου, θα διαπιστώσεις πως οι νιφάδες βρώμης βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

Λένε πως το πρωινό αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γεύματα της ημέρας -και όχι άδικα. Σου δίνει ενέργεια έπειτα από τον ύπνο και σε κρατά χορτάτη μέχρι το μεσημεριανό ή το επόμενο σνακ. Με λίγα λόγια, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, για να κάνεις πράξη τη διαχρονική φράση «η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται».

Για να συμβούν όλα τα παραπάνω, βέβαια, είναι σημαντικό να επενδύσεις και στα κατάλληλα συστατικά για το πρωινό σου και για να είμαστε ξεκάθαρες, μία κούπα με καφέ και λίγο γάλα, δεν συνιστά πρωινό γεύμα. Αναζητώντας, λοιπόν, κάποια από τα πιο χορταστικά και θρεπτικά υλικά για το πρωινό σου, θα διαπιστώσεις πως οι νιφάδες βρώμης βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Και πίστεψέ μας, η βρώμη μπορεί να αποτελέσει τη βάση για κάποια από τα πιο απολαυστικά breakfast bowls που θα ετοιμάσεις, για εκείνα τα πρωινά γεύματα τα οποία θα λαχταράς και θα ονειρεύεσαι προτού ακόμη ξαπλώσεις στο κρεβάτι το προηγούμενο βράδυ.

Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις για να ανακαλύψεις γιατί οι νιφάδες βρώμης είναι must για το πρωινό σου και αποτελούν την τέλεια βάση για μία ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, καθώς και τα βήματα για να ετοιμάσεις τις συνταγές για τα πιο πλούσια και απολαυστικά breakfast bowls, εκείνα που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά από το πρωί!

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved