Παιδικά Χωριά SOS: Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά και τις οικογένειες στην Ουκρανία
Inside Stories

Παιδικά Χωριά SOS: Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά και τις οικογένειες στην Ουκρανία

Τα Παιδικά Χωριά SOSηγετικός φορέας προστασίας παιδιών και οικογενειών παγκοσμίως, στηρίζουν με κάθε μέσο που διαθέτουν τους ανθρώπους στην Ουκρανία, που πλήττονται σοβαρά από τον πόλεμο και χρειάζονται άμεσα βοήθεια.

Για το σκοπό αυτό, σχεδίασαν ένα Πρόγραμμα Έκτακτης Βοήθειας για να βοηθήσουν 45.000 ανθρώπους στη χώρα, το οποίο μπορούμε όλοι να ενισχύσουμε με μια δωρεά και ένα μόνο κλικ εδώ.

Στόχος του Προγράμματος είναι τα Παιδικά Χωριά SOS να συμβάλουν αποτελεσματικά στο να αποτραπεί ο χωρισμός των οικογενειών κατά τον εκτοπισμό τους, καθώς και να παρέχουν στέγη, τρόφιμα, φάρμακα, προϊόντα προσωπικής υγιεινής και ψυχολογική υποστήριξη σε οικογένειες και παιδιά που το έχουν μεγάλη ανάγκη στην τραγική συνθήκη που βιώνουν.

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε ο πόλεμος, οι άνθρωποι των Παιδικών Χωριών SOS βρίσκονται εκεί και εργάζονται εντατικά για να κρατήσουν τις οικογένειες ενωμένες και να εξασφαλίσουν ένα περιβάλλον προστασίας για τα ασυνόδευτα παιδιά, που μετακινούνται σε ασφαλείς περιοχές.

Ήδη, έχουν αναλάβει τη μετεγκατάσταση στα Παιδικά Χωριά SOS της Πολωνίας των περισσότερων οικογενειών από τα προγράμματά τους στο Μπρόβαρυ και το Λουχάνσκ, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται και τα Παιδικά Χωριά SOS της Ρουμανίας. Σε αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία, η στήριξη όλων μας είναι πολύτιμη.

Τα Παιδικά Χωριά SOS μας δείχνουν για ακόμη μια φορά τον τρόπο. Ας δώσουμε ελπίδα στις χιλιάδες οικογένειες που βιώνουν στιγμές φόβου και απελπισίας, ώστε να παραμείνουν ενωμένες. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε εδώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved