Φως στο Τούνελ:Το μυστήριο με τη σύνταξη της σπιτονοικοκυράς κι οι ισχυρισμοί του Μάνου για τη Ρούλα
Inside Stories

Φως στο Τούνελ:Το μυστήριο με τη σύνταξη της σπιτονοικοκυράς κι οι ισχυρισμοί του Μάνου για τη Ρούλα

Πάτρα: Φως Στο Τούνελ: Άκρως αποκαλυπτική ήταν και χθες το βράδυ η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη στην οποία φιλοξενήθηκε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Μάνου Δασκαλάκη στη δημοσιογράφο. 

Ο Μάνος Δασκαλάκης, μετά την αποκάλυψη στην εκπομπή ότι έχει στα χέρια του ηχητικό ντοκουμέντο που "καίει" την εν διαστάσει σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου, τόνισε ότι πρόκειται να το παραδώσει στη Δικαιοσύνη ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση. Δείτε τι είπε:

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου όσο διάστημα συνέβαιναν οι θάνατοι των παιδιών τους, ο Μάνος Δασκαλάκης αρνήθηκε ότι υπήρξε έρωτας ανάμεσά τους.

Μεταξύ άλλων ο Μάνος μίλησε για την τρυφερή σχέση που διατηρούσε με τη μεγαλύτερη κόρη του, την Τζωρτζίνα στην οποία είχε και ιδιαίτερη αδυναμία. Συγκεκριμένα είπε:

«Η Τζωρτζίνα ήταν πανέξυπνη, ένα παιδί που δεν μπορώ να το περιγράψω. Από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε ήταν προσκολλημένη πάνω μου». Στη συνέχεια η Αγγελική Νικολούλη τον ρώτησε: «Μήπως αυτό δεν άρεσε στη μητέρα της και ήθελε να το χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή εναντίον;».

Και τότε εκείνος απάντησε:

«Δεν ξέρω. Όταν πήγε στο νοσοκομείο η Μαλένα, η Τζωρτζίνα ήταν στη πεθερά μου. Ήταν πολύ μικρή, δεν ανέφερε το παραμικρό για την αδελφή της».

Όσο για την κεταμίνη που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε ότι δεν θα μπορούσε ούτε ο ίδιος ούτε ο πατέρας του να προμηθευτούν την ουσία: «Δεν μπορεί να μας περάσει από το μυαλό για το πώς θα μπορούσε να την προμηθεύτηκε. Θα ψαχτούν όλα από τους αρμόδιους για τα όσα λέγονται για τη φαρμακαποθήκη, που εργάζεται ο πατέρας μου. Κανείς από την οικογένεια της Ρούλας δεν ανήκει στον χώρο των τοξικομανών, οπότε δε θα μπορούσε να την έχει αποκτήσει από εκεί».

Σε ό,τι αφορά τη μεταξύ τους σχέση, ο Μάνος υποστήριξε ότι εδώ και καιρό είχαν πάψει να είναι ζευγάρι, όμως αποφάσισαν να είναι μαζί για χάρη της Τζωρτζίνας.

«Από την Τζωρτζίνα και μετά αποφασίζουμε να είμαστε μαζί για το παιδί και να δώσουμε τα πάντα για εκείνη. Θέλαμε να ζει μία φυσιολογική ζωή σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Χωρίσαμε από την ημέρα που η Τζωρτζίνα απεβίωσε. Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα. Που να μου περάσει από το μυαλό ότι γίνονται τέτοια πράγματα. Αγγελική δεν είναι εύκολο», είπε πατέρας των τριών κοριτσιών. Δείτε το βίντεο με όσα είπε, παρακάτω:

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ», υποστήριξε πως κάποιο πρόσωπο έκανε μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς ανάληψη της σύνταξης που λάμβανε, σε ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved