Μάιος στην Αθήνα: Γύρνα ανάποδα το κινητό και δώσε ένα foodie ραντεβού για μπύρα!
Inside Stories

Μάιος στην Αθήνα: Γύρνα ανάποδα το κινητό και δώσε ένα foodie ραντεβού για μπύρα!

Το τελευταίο διάστημα ακούς και διαβάζεις παντού για το phubbing, δηλαδή το φαινόμενο που έχει εξελιχθεί σε σύγχρονη «μάστιγα» και μας θέλει πάνω από την οθόνη του κινητού, ακόμη και όταν βρισκόμαστε με τους φίλους και την οικογένειά μας.

Αν είδες, μάλιστα, και εσύ τη νέα ταινία της ΑΛΦΑ με το πολύ εύστοχο μήνυμα «Όταν είμαστε μαζί, ας είμαστε πραγματικά μαζί» και προβληματίστηκες με τα στοιχεία της πρόσφατης έρευνας για το phubbing στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα οποία το 84% των Ελλήνων ασχολείται με το κινητό ακόμη και όταν βρίσκεται με την παρέα του και ο μέσος ημερήσιος χρόνος χρήσης smartphone φτάνει τις 4,8 ώρες, τότε μάλλον το να είσαι πραγματικά μαζί με τους αγαπημένους σου, όταν είσαι μαζί τους, είναι ο νέος σου στόχος για τη φετινή άνοιξη.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να βιώσεις το «μαζί» στην πλέον απολαυστική του διάσταση και να κάνεις ένα digital detox, ώστε να ζήσεις περισσότερες mobile free εμπειρίες, συνέχισε να διαβάζεις. Διότι στη λίστα που ακολουθεί, θα βρεις μερικές προτάσεις που θα σε κάνουν να πεις «αντίο» στο phubbing!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved