Ο Όμιλος Πολίτη στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού
Inside Stories

Ο Όμιλος Πολίτη στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

O Όμιλος Πολίτη με απαράμιλλη κοινωνική ευαισθησία, ανακοινώνει, τη συνεργασία του με το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενισχύοντας το Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης/απαγωγής ανηλίκων Amber Alert Hellas

Ο Όμιλος Πολίτη και η Politis Out of Home (POOH) - η εταιρεία του ομίλου που δραστηριοποιείται στον τομέα της υπαίθριας διαφήμισης - προσφέρει, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τις digital θέσεις προβολής που διαθέτει για την ανάρτηση των στοιχείων των εξαφανισμένων παιδιών και missing alerts για ενήλικες ενεργοποιώντας την εικόνα που στέλνει το Amber Alert σε όλες τις οθόνες του digital network της εταιρίας. Με αυτόν τον τρόπο στηρίζει έμπρακτα και ενεργά το σπουδαίο έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Πιο συγκεκριμένα, κάθε εικόνα που αποστέλλεται από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και το Amber Alert, στην εταιρεία ενεργοποιείται άμεσα στις digital οθόνες όλου του δικτύου της Politis Out of Home ώστε να μεγιστοποιηθεί η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση για την εξαφάνιση ενός παιδιού ή ενός ενήλικα. Οι digital θέσεις αποτελούν ένα διευρυμένο δίκτυο και κάθε θέση είναι τοποθετημένη σε κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία της πόλης. Το δίκτυο προσφέρει το πλεονέκτημα κάθε μήνυμα – ειδοποίηση εξαφάνισης να γίνει άμεσα ορατό σε χιλιάδες κόσμο που περνά καθημερινά από αυτά τα σημεία.

Είναι σημεία με ορατότητα σε πεζούς και οδηγούς δίνοντας τους την δυνατότητα της άμεσης, έγκυρης και λεπτομερής ενημέρωσης σχετικά με το περιστατικό, λίγα μόλις λεπτά μετά την ειδοποίηση των αρχών η του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» συμβάλλοντας αποτελεσματικά στον άμεσο εντοπισμό κάθε αγνοούμενου. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το σύστημα Location Ιintelligence Study της POOH την περίοδο 30/1/22 έως 26/2/22 κατέγραψε στο digital network συνολικό reach 15.000.000 (το reach αντιπροσωπεύει το άθροισμα των μοναδικών επισκεπτών σε κάθε σημείο ενδιαφέροντος).

Όπως δήλωσε η Deputy General Manager του Ομίλου Μίνα Μάζη, «είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε τις δράσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού». Είμαστε σίγουροι ότι θα σταθούμε πολύτιμοι αρωγοί στην προσπάθεια εύρεσης εξαφανισμένων παιδιών καθώς οι θέσεις υπαίθριας προβολής που προσφέρουμε βρίσκονται σε κεντρικούς πολυσύχναστους δρόμους. Έτσι μπορούμε να μεταδώσουμε σημαντικές πληροφορίες οι οποίες θα βοηθήσουν κάθε εξαφανισμένο παιδί ή ενήλικα να επιστρέψει πίσω στους δικούς του ανθρώπους».

Ο Όμιλος Πολίτη με συνέπεια και ευαισθησία δεσμεύεται, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, να συνεχίσει να υλοποιεί τέτοιου είδους ενέργειες και συνεργασίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved