Ένα πελώριο ΚΥΜΑ έρχεται από το Carroten και μας καλεί να βουτήξουμε στο φετινό καλοκαίρι
Inside Stories

Ένα πελώριο ΚΥΜΑ έρχεται από το Carroten και μας καλεί να βουτήξουμε στο φετινό καλοκαίρι

Ένα πελώριο ΚΥΜΑ έρχεται από το Carroten & την Panik Records και μας καλεί να βουτήξουμε στο φετινό καλοκαίρι

Το Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Panik Records και παρέα με τη μοναδική Josephine μέσα από ένα πελώριο «ΚΥΜΑ»!, μας καλούν να χορέψουμε στην παραλία και να ζήσουμε το φετινό ελληνικό καλοκαίρι πιο έντονα από ποτέ.

Το φετινό τραγούδι του Carroten «ΚΥΜΑ ΜΟΥ» με τη φωνή της Josephine έρχεται να προστεθεί στις ήδη 7 μεγάλες επιτυχίες του που υπάρχουν στο ενεργητικό του. Το Carroten Song «ΚΥΜΑ ΜΟΥ» δίνει ρυθμό στο καλοκαίρι μας και μας προκαλεί να βουτήξουμε στον κόσμο του! Το video clip του απόλυτου soundtrack του καλοκαιριού, το οποίο γυρίστηκε στην εντυπωσιακή παραλία Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο, μας δημιουργεί την εικόνα μίας καλοκαιρινής ημέρας στην παραλία, κάνοντάς μας να αισθανθούμε το καλοκαίρι που είναι συνώνυμο της ανεμελιάς, της θάλασσας, της παρέας και φυσικά του αγαπημένου μας αντηλιακού Carroten.

Πρωταγωνιστές στο video clip μαζί με τη Josephine είναι το Carroten CC Face Cream, το οποίο διορθώνει το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας και προστατεύει παράλληλα, το Carroten Omega Care Oil SPF 20, με τη γνώριμη μυρωδιά για πολύ έντονο μαύρισμα και προστασία, καθώς και το Carroten Tan & Protect Milk Spray SPF 30 που ενισχύει τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος. Η Josephine βρίσκεται στον μαγικό κόσμο του Carroten όπου μία παρέα φίλων βιώνει μία εξωπραγματική εμπειρία και μεταφέρεται από την πόλη σε μια μαγευτική παραλία. Το έντονο καλοκαιρινό τοπίο έρχονται να ενισχύσουν διάφορα graphic pop 3D καλοκαιρινά στοιχεία.

Το Carroten Song 2022 «ΚΥΜΑ ΜΟΥ» έγινε σε συνεργασία με την Panik Records. Τους στίχους και την μουσική υπογράφει ο Λεωνίδας Σώζος και την ενορχήστρωση ο Βασίλης Κουμεντάκος. Τη σκηνοθεσία του video clip υπογράφουν οι Steven Airth και Σπύρος Καψίλης, ενώ τη χορογραφία έχει επιμεληθεί ο Tasos Xiarcho.

Το «ΚΥΜΑ ΜΟΥ» που ερμηνεύει η Josephine, μία από τις πιο εντυπωσιακές και ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της, αποτελεί το επίσημο καλοκαιρινό soundtrack από το Carroten για το 2022 και κυκλοφορεί από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.

JOSEPHINE

«KYMA ΜΟΥ»

Μουσική: Λεωνίδας Σώζος και Βασίλης Κουμεντάκος

Σκηνοθεσία: Steven Airth και Σπύρος Καψίλης

Χορογραφία: Τάσος Ξιαρχό

#Carroten #SummerSong2022 #LiveYourSummer

Απολαύστε το video clip

Carroten, Ζήσε το καλοκαίρι σου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved