Ελληνικό καλοκαίρι σημαίνει απλότητα: Τα «χωρίς» που κάνουν τη διαφορά
Inside Stories

Ελληνικό καλοκαίρι σημαίνει απλότητα: Τα «χωρίς» που κάνουν τη διαφορά

Όποιος και αν είναι ο αγαπημένος σου καλοκαιρινός προορισμός, στην πραγματικότητα υπάρχουν κάποιες κοινές αναμνήσεις που όλοι και όλες έχουμε δημιουργήσει κατά τη διάρκεια του ελληνικού καλοκαιριού.

Κλείσε τα μάτια και προσπάθησε να φέρεις στον νου σου όλες τις αναμνήσεις, τις εμπειρίες, τις γεύσεις και τις μυρωδιές που έχεις συνδέσει με το ελληνικό καλοκαίρι. Είναι τα γέλια των φίλων σου στις αυλές και τα παραθαλάσσια ταβερνάκια της πόλης, είναι η δροσιά της μπύρας που σε ξεδιψά το μεσημέρι στην παραλία, είναι η αναζωογονητική αίσθηση της θάλασσας στα πόδια σου μετά το πέρασμά σου από την καυτή άμμο, είναι το τραγούδι των τζιτζικιών που έχουν (ξε)μείνει μαζί με εσένα τον Αύγουστο στην Αθήνα.

Όποιος και αν είναι ο αγαπημένος σου καλοκαιρινός προορισμός, στην πραγματικότητα υπάρχουν κάποιες κοινές αναμνήσεις που όλοι και όλες έχουμε δημιουργήσει κατά τη διάρκεια του ελληνικού καλοκαιριού. Και αν το καλοσκεφτείς, θα διαπιστώσεις πως ένα είναι το στοιχείο-«κλειδί» που «δένει» αυτές τις αναμνήσεις και μαζί τους και εμάς: Η απλότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved