Μπόγδανος, Εξαρχοπούλου και Ρούσσου ήταν στην παρέα της Grey Goose που «ξεσήκωσε» τη Μύκονο
Βασιλική Ρούσσου, Ηλίας Μπόγδανος, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου
Inside Stories

Μπόγδανος, Εξαρχοπούλου και Ρούσσου ήταν στην παρέα της Grey Goose που «ξεσήκωσε» τη Μύκονο

Καθώς πλησιάζουμε προς την «καρδιά» του καλοκαιριού, βλέπουμε sta social media όλο και περισσότερες αναρτήσεις των αγαπημένων μας celebrities από τους προορισμούς που έχουν επισκεφθεί. Λαμπερά πάρτι, στιγμές χαλάρωσης σε κάποια ακτή, «πλούσια» γεύματα υπό τον ήχο των κυμάτων, είναι μόνο μερικές από τις εμπειρίες που απολαμβάνουν στις διακοπές τους και δεν χάνουν την ευκαιρία να μοιράζονται μαζί μας.

Και αν υπάρχει ένας προορισμός που για μία ακόμη χρονιά έχει την τιμητική του από την εγχώρια showbiz, αυτός είναι σίγουρα η Μύκονος, το κοσμοπολίτικο «νησί των ανέμων», το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για όσους επιθυμούν να βιώσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία διαμονής. Μέχρι τη Μύκονο, λοιπόν, ταξίδεψε πρόσφατα και η γνωστή παρέα της premium vodka Grey Goose, η οποία με τη θετική της ενέργεια «ξεσήκωσε» το κυκλαδίτικο νησί και έκανε αισθητή την παρουσία της από όποιο σημείο και αν πέρασε!

Grey-Goose-2.jpg
Από αριστερά προς τα δεξιά, Ιόλη Δημοπούλου, Πασχάλης Καρατζέτζος, Φανή Παραβάλου και Ηλίας Μπόγδανος, Πλάτων Παπαγιαννόπουλος

Ο παρουσιαστής και τραγουδιστής Ηλίας Μπόγδανος μαζί με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, η γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων Βασιλική Ρούσσου, η influencer Δώρα Κατσικογιάννη, το μοντέλο Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, η Ιόλη Δημοπούλου, ο Πασχάλης Καρατζέτζος, η blogger Φανή Παραβάλου, o φωτογράφος Νικόλας Μάστορας και ο γοητευτικός Αριστοτέλης Μπολοβίνος, πέρασαν μαζί ένα… instagrammable τριήμερο στη Μύκονο, κάνοντας στάσεις στα πιο δημοφιλή beach bar, εστιατόρια και νυχτερινά μαγαζιά, απολαμβάνοντας την premium vodka Grey Goose, η οποία τους έφερε πιο κοντά!

Νικόλας Μάστορας, Δώρα Κατσικογιάννη

Το πρόγραμμά του τριημέρου ήταν γεμάτο και η μέρα ξεκινούσε με ηλιοθεραπεία και ατελείωτο παιχνίδι εντός και εκτός θαλάσσης στις παραλίες του Πάνορμου και της Παράγκας, ενώ συνεχιζόταν με γαστρονομικές αναζητήσεις στα καλύτερα εστιατόρια του νησιού, όπως το Nōema και το Principote.

Αριστοτέλης Μπολοβίνος, Νικόλας Μάστορας, Πασχάλης Καρατζέτζος, Βασιλική Ρούσσου, Ηλίας Μπόγδανος

Λίγο πριν τη δύση του ήλιου, η μεγάλη παρέα συγκεντρωνόταν στο Scorpios και το Kalua, για να τσουγκρίσει τα ποτήρια της με δροσερά, λαχταριστά κοκτέιλ Grey Goose, τα οποία την προετοίμαζαν για το συναρπαστικό βράδυ που θα ακολουθούσε.

Βασιλική Ρούσσου, Δώρα Κατσικογιάννη

Ωστόσο, η απόλυτη κορύφωση της σύντομης εξόρμησής τους ήταν το συναρπαστικό Grey Goose Disco Noir Party, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο καινούργιο bar Wake στα Ματογιάννια, όπου οι αγαπημένοι μας celebrities ξεφάντωσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, μαζί με πολλούς άλλους θαμώνες.

Βασιλική Ρούσσου, Ηλίας Μπογδάνος, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Το μόνο σίγουρο είναι πως βλέποντας τις φωτογραφίες που τράβηξαν κατά τη διαμονή τους στο «νησί των ανέμων», δεν βλέπουμε την ώρα να επιβιβαστούμε και εμείς σε ένα καράβι, για να αφήσουμε πίσω μας τον θόρυβο της πόλης και να απολαύσουμε στιγμές ξεγνοιασιάς, βραδιές non-stop διασκέδασης σε κάποιον κυκλαδίτικο προορισμό, έχοντας για συντροφιά την αυθεντική γεύση της premium vodka Grey Goose που «απογειώνει» κάθε μας στιγμή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved