Αυτό είναι το μυστικό για να φουσκώνει πάντα η ζύμη
Πώς θα φτιάξετε την καλύτερη αφράτη, σπιτική, ζύμη.
Το να αφήνετε τη ζύμη να φουσκώσει πριν το ψήσιμο είναι το πιο βασικό βήμα για να φτιάξετε αφράτο ψωμί ή σπιτική πίτσα.
Διαφορετικοί τύποι μαγιάς
Για να φουσκώσει η ζύμη, απαιτείται μαγιά.
Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι μαγιάς: η ξηρή και η φρέσκια μαγιά. Ειδικά η τελευταία, πρέπει να χρησιμοποιηθεί εντός μιας εβδομάδας από την ημέρα αγοράς της.
Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr