Inside Stories

Αυτό είναι το μυστικό για να φουσκώνει πάντα η ζύμη

Πώς θα φτιάξετε την καλύτερη αφράτη, σπιτική, ζύμη.

Το να αφήνετε τη ζύμη να φουσκώσει πριν το ψήσιμο είναι το πιο βασικό βήμα για να φτιάξετε αφράτο ψωμί ή σπιτική πίτσα.

Διαφορετικοί τύποι μαγιάς

Για να φουσκώσει η ζύμη, απαιτείται μαγιά.

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι μαγιάς: η ξηρή και η φρέσκια μαγιά. Ειδικά η τελευταία, πρέπει να χρησιμοποιηθεί εντός μιας εβδομάδας από την ημέρα αγοράς της.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved