Schoolpack: Η ομάδα που αναλαμβάνει να προετοιμάσει τον σχολικό εξοπλισμό κάθε μικρού μαθητή
Inside Stories

Schoolpack: Η ομάδα που αναλαμβάνει να προετοιμάσει τον σχολικό εξοπλισμό κάθε μικρού μαθητή

Όσο το μικρό σου απολαμβάνει την πιο ξέγνοιαστη περίοδο του χρόνου, εσύ έχεις ήδη αρχίσει να οργανώνεις την επιστροφή του στα θρανία. 

Θέλοντας να είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη μέρα και κυρίως, προσπαθώντας να γλιτώσεις το τρέξιμο της τελευταίας στιγμής, φροντίζεις ώστε να κλείσεις έγκαιρα όσες περισσότερες εκκρεμότητες μπορείς πριν τον Σεπτέμβρη και το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς.

Αν έχεις πραγματοποιήσει αυτήν τη διαδικασία, μία, δύο και τρεις φορές στο παρελθόν, γνωρίζεις καλά πως για να είναι ο μικρός μαθητής έτοιμος, πρέπει να «ξεκλέψεις» αρκετό χρόνο από το πρόγραμμά σου, ώστε να συγκεντρώσεις ό,τι περιλαμβάνει η λίστα με τα απαραίτητα σχολικά βιβλία και είδη. Και παρότι τις προηγούμενες χρονιές αυτή η διαδικασία σε γέμιζε ενθουσιασμό και ανυπομονησία, πλέον σου προκαλεί άγχος και δεν σου επιτρέπει να επικεντρωθείς σε πιο σημαντικά πράγματα, όπως η προετοιμασία του παιδιού για την επιστροφή στο σχολείο. Ειδικότερα αν το μικρό σου θα πάει πρώτη φορά σχολείο, το άγχος σου ίσως είναι πιο έντονο.

Κάπως έτσι, εύχεσαι να μπορούσε κάποιος άλλο να ολοκληρώσει αυτήν τη διαδικασία για εσένα. Και αυτός ο «άλλος» είναι η Schoolpack, η ομάδα που συγκεντρώνει και ετοιμάζει ό,τι χρειάζεται το μικρό σου για τη φετινή σχολική χρονιά στο «άψε σβήσε»!

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved