Ρούλα Πισπιρίγκου: Η επιστολή της στον Όθωνα Παπαδόπουλο: «Θα σου είμαι ευγνώμων για πάντα»
Inside Stories

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η επιστολή της στον Όθωνα Παπαδόπουλο: «Θα σου είμαι ευγνώμων για πάντα»

Με νέα επιστολή που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ώρες, η Ρούλα Πισπιρίγκου ευχαριστεί από καρδιάς τον πρώην δικηγόρο της, Όθωνα Παπαδόπουλο, για το πόσο πολύ την στήριξε το τελευταίο διάστημα. 

Πρόκειται για μια από τις υποθέσεις, που έχουν προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο από την πρώτη κιόλας στιγμή, ενώ μέχρι και σήμερα, οι απαντήσεις για τον θάνατο των τριων κοριτσιών στην Πάτρα, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας, δεν έχουν δοθεί στο εκατό τοις εκατό.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, ως βασική ύποπτη για την υπαιτιότητα των θανάτων των τριών παιδιών της, βρίσκεται τους τελευταίους μήνες, καθώς έχει κριθεί προφυλακιστέα από το στάδιο της προανάκρισης, στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Μέχρι πρότινος, ο δικηγόρος που είχε αναλάβει την υπεράσπισή της ήταν ο Όθωνας Παπαδόπουλος, ενώ πριν από λίγες ώρες, η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου δημοσιοποίησε ότι από τώρα και στο εξής, ο δικηγόρος που θα αναλάβει την υπόθεσή της θα είναι ο Αλέξης Κούγιας.

Την Πέμπτη 25 Αυγούστου, με μια ανακοίνωση από το γραφείο του κυρίου Κούγια, η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε μια επιστολή στον πρώην δικηγόρο της, Όθωνα Παπαδόπουλο, με την οποία και τον ευχαριστεί από καρδιάς για όλη την βοήθεια και την στήριξη που της έχει δείξει όλο αυτό το διάστημα, από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι κατηγορίες εις βάρος της.

Αναλυτικά η επιστολή της Ρούλας Πισπιρίγκου στον δικηγόρο Όθωνα Παπαδόπουλο:

«Αγαπητέ Όθωνα, δε θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου το πόσο πολύ με στήριξες από την πρώτη στιγμή της δικαστικής τραγωδίας την οποία αντιμετωπίζω και πόσο υπεράνθρωπα αγωνίστηκες να αποδείξεις την αθωότητά μου. Είσαι ένας θαυμάσιος άνθρωπος και ένας ικανότατος και έντιμος δικηγόρος.

Η απόφαση για την επιλογή του συναδέλφου σου κ. Κούγια να με υπερασπιστεί ήταν κυρίως της οικογενείας μου η οποία και με στηρίζει οικονομικά και στην οποία και εγώ συμφώνησα. Δε θα ξεχάσω ποτέ το πόσο μου συμπαραστάθηκες σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και πόσο αγωνίστηκες για να αποδείξεις την αθωότητά μου. Θα σου είμαι ευγνώμων για όλη μου τη ζωή»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved