Οδηγός γιορτινών εμφανίσεων: Αξεσουάρ και classic fashion items για κάθε Xmas occasion
Inside Stories

Οδηγός γιορτινών εμφανίσεων: Αξεσουάρ και classic fashion items για κάθε Xmas occasion

Υπάρχει μία λίστα από style fixers που κάθε  γυναίκα οφείλει να γνωρίζει στις γιορτές, ώστε ακόμη και αν προκύψει μία γιορτινή πρόταση την τελευταία στιγμή να έχει τα «κατάλληλα» ρούχα και αξεσουάρ για να ανταπεξέλθει σε αυτήν.

Από το κλασικό μαύρο φόρεμα, μέχρι τα λαμπερά κοσμήματα που θα κάνουν ακόμη και ένα απλό look να δείχνει ξεχωριστό, υπάρχουν πολλά staples σε μία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα. Μικρά, μυστικά όπλα στη φαρέτρα του στυλ μας που θα αναβαθμίσουν ακόμα και τα πιο απλά, συμβατικά outfits και θα τα κάνουν κατάλληλα για κάθε εορταστικό event. Γιατί μια ολοκληρωμένη capsule wardrobe δεν μπορεί να μην απαρτίζεται και από μερικά κομμάτια-passepartout για Χmas occasions, όπως εξόδους με φίλους, εταιρικά dinner, pr καλέσματα και οικογενειακά δείπνα. Και αν εσύ δεν τα έχεις ήδη στην ντουλάπα σου, φτιάξαμε για εσένα τη wish list των φετινών εορτών ώστε να τα αποκτήσεις. Πέντε fashion items αρκούν για να κάνουν update στο στυλ σου, αρκεί να είναι τα σωστά και τα πιο λαμπερά!

Paris-str-S23-0146.jpg

#1 Το statement παλτό

Προτίμησε να επενδύσεις σε ένα καφέ ή μαύρο ώστε να μπορείς να το συνδυάσεις με όλα σου τα σύνολα και να συνδέεται χρωματικά, τόσο με bold looks όσο και με πιο διακριτικές αποχρώσεις. Με ένα τέτοιο ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου θα είσαι chic είτε πηγαίνεις στο γραφείο την περίοδο των Χριστουγέννων είτε το φοράς πάνω από το sequin dress σου και βγαίνεις για cocktails το βράδυ.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved