Μεγάλα παιχνίδια σε Superleague και Serie A με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Eurokinissi
Inside Stories

Μεγάλα παιχνίδια σε Superleague και Serie A με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρη και σπουδαίο παιχνίδι Ίντερ – Νάπολι στην Ιταλία

Η πρώτη εβδομάδα του 2023 φέρνει μεγάλα ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και σπουδαίες αναμετρήσεις από το εξωτερικό. Στη Θεσσαλονίκη, ΠΑΟΚ και Άρης αναμετρώνται στο πλαίσιο της 16ηςαγωνιστικής του πρωταθλήματος θέλοντας να δώσουν το στίγμα τους ενόψει της νέας χρονιάς, παίρνοντας ψυχολογία από ένα σπουδαίο και κλασικό ντέρμπι που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας την Τετάρτη στις 20:00. Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός, θέλει πάση θυσία τη νίκη στον αγώνα με τον Λεβαδειακό για να πάρει την πρώτη του νίκη στο δεύτερο γύρο και να βελτιώσει την ψυχολογία του ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή. Η Ένωση, παρά τα προβλήματα των απουσιών μοιάζει να έχει βρει τις λύσεις και αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα θέλοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη της.

Οι επιλογές είναι αμέτρητες για τους παίκτες του Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ τόσο για τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, όσο και για αυτούς της Serie A που έρχεται την Τετάρτη με πλήρη αγωνιστική, αλλά και για τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ.

Ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται, υπάρχουν αυτά για τον νικητή των κόρνερ, τη διαφορά νίκης, το ακριβές σύνολο γκολ, τον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, το ημίχρονο-τελικό & Goal/No Goal, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία αλλά και την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει.

Κάθε μέρα ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα καταστήματα ΟΠΑΠ ειδικά στοιχήματα και για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, μεταξύ άλλων τις επιλογές συνολικών γκολ Over/Under, head to head για την ομάδα που θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ αλλά και τη νίκη γηπεδούχων ή φιλοξενούμενων με χάντικαπ 3,5 γκολ.

Ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα στους σημερινούς και αυριανούς αγώνες προσφέρονται μεταξύ άλλων με ενισχυμένη απόδοση οι εξής επιλογές:

  • Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός: Να σημειωθεί γκολ πριν το 40ο λεπτό – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • ΠΑΣ Γιάννενα – ΑΕΚ: Να σημειωθεί γκολ πριν το 30ο λεπτό- Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ: Να σημειωθεί γκολ πριν το 20ο λεπτό – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ: Να σημειωθεί γκολ πριν το 40ο λεπτό – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Ίντερ – Νάπολι : Να σημειωθεί γκολ πριν το 30ο λεπτό- Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.

Πλήρης αγωνιστική στην Ιταλία

Το Ιταλικό πρωτάθλημα επανέρχεται με πλήρη αγωνιστική την Τετάρτη και την διεξαγωγή 10 αγώνων. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση της πρωτοπόρου Νάπολι στην έδρα της Ίντερ. Οι «Παρτενοπέι» είναι μέχρι στιγμής αήττητοι με οκτώ βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Μίλαν, ενώ η Ίντερ φιλοδοξεί να βελτιώσει την βαθμολογική της κατάσταση ενόψει της συνέχειας. Γιουβέντους και Μίλαν αγωνίζονται εκτός έδρας με αντιπάλους τις Κρεμονέζε και Σαλερνιτάνα αντίστοιχα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved