Tips για να δημιουργήσεις τις πιο cozy moments στο σπίτι σου εύκολα και απλά
Inside Stories

Tips για να δημιουργήσεις τις πιο cozy moments στο σπίτι σου εύκολα και απλά

Καθώς πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην έναρξη του φετινού χειμώνα, το σπίτι σου μετατρέπεται σταδιακά σε ένα καθιερωμένο σημείο συνάντησης με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αφού οι σπιτικές συναθροίσεις σας γίνονται όλο και πιο τακτικές.

Όπως είναι λογικό, αυτό σε έχει βάλει στη διαδικασία να σκέφτεσαι τι μπορείς να κάνεις, ώστε να διαμορφώσεις ένα φιλόξενο και cozy περιβάλλον, στο οποίο οι καλεσμένοι σου θα αισθάνονται πάντα οικεία, δηλαδή σαν στο σπίτι τους. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις, λοιπόν, πως για να πετύχεις κάτι τέτοιο, τα σημεία στα οποία αξίζει να επικεντρωθείς είναι η άνεση, η ηρεμία και η ζεστασιά.

Διότι όταν η διακόσμηση του σπιτιού σου αποπνέει σε έναν προσκεκλημένο αυτά τα χαρακτηριστικά, σημαίνει πως τα έχεις κάνει όλα σωστά. Και επειδή δεν είναι ακατόρθωτο να αναβαθμίσεις τον προσωπικό σου χώρο σε ένα comfy περιβάλλον γαλήνης, να ξέρεις πως παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μία λίστα με εύκολα tips και προτάσεις, που θα σε οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

#1 Επένδυσε σε ένα ευρύχωρο καθιστικό που σας χωράει όλους

Ποιο είναι το μυστικό που μετατρέπει κάθε συνάντηση με την παρέα σε ένα ανεκτίμητο cozy moment, το οποίο θα αναπολείς με νοσταλγία στο μέλλον; Το να μην αισθάνεται κάνεις από τους παρευρισκόμενους στην… απ’ έξω. Ακριβώς για αυτό, καλό θα ήταν να εξοπλίσεις το σαλόνι σου με ένα ευρύχωρο καθιστικό, το οποίο θα συμβαδίζει με τη διαρρύθμιση του χώρου σου και θα χωράει άνετα τους ανθρώπους που αγαπάς πιο πολύ στον κόσμο. Να ξέρεις πως στον εκθεσιακό χώρο της εταιρίας GAND στο Μαρούσι, έχεις τη δυνατότητα να ανακαλύψεις μία μεγάλη ποικιλία μοντέρνων σχεδίων, γωνιακούς, διθέσιους και τριθέσιους καναπέδες, πολυθρόνες, ακόμη και συνθέσεις καθιστικού, που θα σε βοηθήσουν να διαμορφώσεις το σαλόνι σου σε ένα άνετο περιβάλλον, το οποίο θα εμπνέει χαλάρωση σε εσένα και τα κοντινά σου πρόσωπα.

Extra tip: Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, υπάρχουν σχέδια επίπλων που είναι «ντυμένα» με υψηλής ποιότητας υφάσματα easy clean, τα οποία καθαρίζονται εύκολα και γρήγορα, ακόμη και από τους πιο επίμονους λεκέδες.

#2 Απόκτησε μία τραπεζαρία που εξυπηρετεί όλη την οικογένεια

Οι στιγμές που τα μέλη μίας οικογένειας συγκεντρώνονται γύρω από το ίδιο τραπέζι είναι κάτι παραπάνω από ανεκτίμητες. Ωστόσο, ειδικότερα σε γιορτινές περιόδους όπως τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, αυτές οι στιγμές αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία για εσένα, καθώς οι καρέκλες στο τραπέζι αυξάνονται. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να επενδύσεις σε μία νέα τραπεζαρία, πριν προλάβει να ξεκινήσει η φετινή εορταστική περίοδος, ώστε να είσαι έτοιμη για τα σπιτικά, γιορτινά ρεβεγιόν που θα πραγματοποιήσεις το επόμενο διάστημα; Να είσαι σίγουρη πως μία ανοιγόμενη τραπεζαρία με εσωτερικές προσθήκες, όχι μόνο θα σε βοηθήσει να εξοικονομείς χώρο, αλλά θα χωράει όλα τα πρόσωπα με τα οποία θες να μοιράζεσαι την απόλαυση και τη μαγεία ενός γιορτινού, «πλούσιου» γεύματος.

#3 Ανακάλυψε τα μικρά έπιπλα που προσφέρουν μέγιστη άνεση

Αν θες να εξασφαλίσεις ένα cozy περιβάλλον για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, δεν αρκεί να επενδύσεις σε έναν αφράτο, μεγάλο καναπέ, αλλά χρειάζεται να τον συνοδεύσεις και με μικρότερα έπιπλα, τα οποία θα σας διευκολύνουν ενώ απολαμβάνεται την άνεση του καναπέ και τη ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα του σαλονιού σου. Συνεπώς, ένα πρακτικό και στιλάτο τραπεζάκι σαλονιού που συμβαδίζει με την αισθητική του χώρου σου, δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από το σπίτι σου. Μπορεί να επιλέξεις ένα εντελώς minimal έπιπλο σε μία bold απόχρωση όπως το λευκό ή να επενδύσεις σε ένα εύχρηστο σχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει ράφι ή συρτάρι και εξυπηρετεί στη φύλαξη των πραγμάτων που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα. Όπως και να έχει, πριν επιλέξεις το σχέδιο που σε ενδιαφέρει από τα έπιπλα της GAND, μην ξεχάσεις να λάβεις υπόψη σου τα τετραγωνικά του σαλονιού και τις διαστάσεις του καναπέ σου.

#4 Επίλεξε έναν σύγχρονο μπουφέ που θα αναβαθμίσει το σαλόνι σου

Ο μπουφές είναι ένα διαχρονικό έπιπλο που δεν λείπει από κανένα ελληνικό σπίτι. Όχι μόνο επειδή συμπληρώνει με στυλ τη διακόσμηση ενός κοινόχρηστου χώρου του σπιτιού, δηλαδή της τραπεζαρίας ή του σαλονιού, αλλά επειδή σου επιτρέπει να αποθηκεύεις πράγματα, επιτυγχάνοντας μία minimal αισθητική. Αρκεί, βέβαια, να επενδύσεις στο κατάλληλο σχέδιο, δηλαδή σε έναν σύγχρονο μπουφέ με μεγάλη χωρητικότητα, κομψό σχεδιασμό και μοναδικές αποχρώσεις που εντείνουν τη ζεστή ατμόσφαιρα θαλπωρής του χώρου σου. Πραγματοποιώντας μία επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο της GAND θα ανακαλύψεις μία «πλούσια» γκάμα από μπουφέδες, ώστε να επιλέξεις εκείνον που ανταποκρίνεται καλύτερα στο γούστο και τις ανάγκες σου.

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Η GAND σου προσφέρει τα σύγχρονα και ανθεκτικά έπιπλα που χρειάζεσαι για να μεταμορφώσεις άμεσα στο σπίτι σου σε ένα άνετο, cozy «καταφύγιο», το οποίο χωράει τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Να είσαι σίγουρη πως στον μεγάλο εκθεσιακό χώρο που διαθέτει η GAND, στη Λ. Κηφισίας 129 στο Μαρούσι, θα βρεις ότι χρειάζεσαι για να φέρεις έναν «αέρα» ανανέωσης στον προσωπικό σου χώρο τον φετινό χειμώνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved