Inside Stories

Απλοί τρόποι να κάνετε τρυφερό το σκληρό κρέας

Κάντε το κρέας να λιώνει στο στόμα.

Είτε βράζετε το κρέας είτε το ψήνετε, όταν έρχεται η στιγμή να το φάτε, διαπιστώνετε ότι είναι σκληρό. Τι μπορεί να φταίει; Η ποιότητα ή κάποια λάθη που κάνετε κατά το μαγείρεμα;

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, υπάρχουν ορισμένοι τρόποι που θα σας βοηθήσουν την επόμενη φορά το κρέας να λιώνει στο στόμα.

Χτυπήστε το κρέας με ένα σφυρί

Για μεγάλα κομμάτια κρέατος, όπως οι μπριζόλες ένας αποτελεσματικός τρόπος για να σπάσετε τις σκληρές μυϊκές ίνες και να μαλακώσει το κρέας είναι να χρησιμοποιήσετε το σφυρί κρέατος. Αν δεν έχετε, χαράξτε ελαφρά με ένα μαχαίρι την επιφάνεια του κρέατος σταυρωτά ή χρησιμοποιήστε ένα πιρούνι για να κάνετε μερικές τρύπες.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved